HOROSCOP 20 iulie: Berbec, Taur, Rac, Leu, Fecioară, Capricorn. Zodiile care vor câștiga MARȚI la LOTO!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiile pentru care plouă cu bani. Foto: Pixabay
Zodiile pentru care plouă cu bani. Foto: Pixabay

HOROSCOP 20 iulie: Astrologii spun că urmează câteva zile norocoase pentru anumite zodii. Marți, spre exemplu, două dintre ele au noroc clar când vine vorba de bani și chiar e indicat să joace la Loto. 

HOROSCOP 20 iulie:

Berbec

Berbecii trăiesc o iubire pasională. Marți, astrele țin cu dvs! Este o zi ideală pentru a juca la loto. Evitați să mâncați în oraș. S-ar putea să aveți un disconfort digestiv din cauza alimentației. 

Taur

Încercați să găsiți un echilibru în sentimentele pe care le aveți. Veți câștiga o sumă frumușică de bani. Aveți grijă la sănătate! Sunteți predispuși să răciți în perioada imediat următoare.

Rac

Fiți precauți atunci când împărtășiți o problemă cu partenerului de viață, pentru că puteți spune ceva ce îi poate răni. Atenție la cheltuielile pe care le faceți, mai ales când vine vorba de distracție și călătorii. 

Leu

Viața de cuplu vă va aduce mari satisfacții astăzi. Feriți-vă de cheltuielile care nu fac parte din planul bugetului. Aveți ocazia astăzi să vă atingeți obiectivele pe plan profesional. Este indicat să vă luați puțin timp pentru relaxare. Ritmul alert în care vreți să realizați totul vă poate afecta sănătatea.

Fecioară

Conflicte cu partenerul de viață. Încercați să vă păstrați calmul și să explicați ce aveți pe suflet, astfel încât să nu fiți înțeles greșit. Aveți mai multe cheltuieli decât vă puteți permite. Inițiative originale pe care le aveți pe plan profesional vor fi lăudate, notează Antena3. 

Capricorn 

Ar fi indicat să încercaţi să petreceţi mai mult timp cu partenerul şi să îl faceţi fericit. Merită. Întârzieri în chestiuni legate de bani. Problemele de la locul de muncă se apropie de sfârșit. Găsiți o activitate care vă permite să vă canalizați tensiunile.

Care sunt zodiile care vor avea parte de scandaluri, aflați AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel