Horoscop 28 iulie 2021. Zodia care are probleme cu banii: o alta va avea probleme în cuplu

DCMedical Team |
Data publicării:
Probleme în dragoste pentru o zodie    Foto: Vera Arsic / Pexels
Probleme în dragoste pentru o zodie Foto: Vera Arsic / Pexels

Horoscop 28 iulie 2021. Pentru nativul unei zodii apar probleme în relația de cuplu; o altă zodie va avea probleme financiare.

Iată horoscopul pentru 28 iulie, prezentat de Antena 3:

Berbec

Vă aflaţi în cel mai bun moment al vieţii dumneavoastră! Bucuraţi-vă de tot ceea ce ați reușit să faceți până acum. Ați depus mult efort în ultima perioadă, iar acum tot acest efort vă este răsplătit. Astăzi, veți petrece mai mult în compania familiei, iar asta vă face să vă simțiți în siguranță. O persoană din jurul dumneavoastră are probleme financiare și s-ar putea să apeleze la dumneavoastră. Ajutați-l! Astrele vor ține cont!

Taur

Nativii din zodia Taur nu sunt chiar în cel mai strălucit punct al carierei. Poate este timpul să vă gândiți să vă reorientați către alt domeniu de activitate. Nu este deloc târziu! Ați putea face câteva cursuri de formare profesională. Astăzi, vă veți înțelege cu toți din jurul dumneavoastră. Încercați să nu vă irosiți bani pe lucruri inutile. S-ar putea să regretați. 

Gemeni

Astăzi, aflați că cineva din jurul dumneavoastră vă bârfește. Nu aplecați urechea atât de repede la aceste vești. Plus de asta, nici nu aveți vreo dovadă că este adevărat. Aveți o zi norocoasă, așa că astrele vă încurajează să jucați la loto, în schimb nu este o zi atât de bună pentru a face investiții majore. Aveți o situație financiară bună și sunteți dispuși să investiți în acțiuni. Încercați să fiți sinceri cu partenerul și să-i spuneți ceea ce simțiți cu adevărat. 

Rac

Astăzi, aveți impresia că oamenii din jurul dumneavoastră vă percep ca fiind o persoană fermecătoare și amabilă, însă nu este chiar așa. Fără doar și poate, aveți aceste calități, însă de multe ori, colegii dvs se tem de reacțiile furioase pe care le mai arătați din când în când. Astrele vă recomandă ca astăzi să lucrați puțin la asta. În dragoste, se pare că cineva se tot gândește la dumneavoastră. L-ați cam pus pe jar! 

Leu

Dacă nu vă aflați deja într-o relație, se pare că apare cineva în viața voastră. La început nu acordați multă atenție, însă, pe parcurs, lucrurile se vor lega foarte frumos. Astăzi, sunteți puși pe șotii. Starea dumneavoastră psihică nu a fost niciodată atât de bună. Simțiți nevoia de o schimbare, iar Astrele vă încurajează să o faceți. Ați cheltuit mai mult decât trebuia, iar acum nu mai aveți bani suficienți pentru a vă satisface nevoile.

Fecioară

Relațiile de prietenie vor trece prin încercări, în cursul zilei de astăzi. Trebuie să vedeți din asta un lucru bun, mai ales că aceste încercări sunt menite să vă arate cine vă sunt prieteni cu adevărat. Pe finalul zilei, veți fi copleșite de sentimente de tristețe, însă veți trece peste ele cu ajutorul familie. La locul de muncă veți avea de rezolvat câteva task-uri suplimentare.

Balanță

Balanța are o zi bună din punct de vedere sentimental. Astăzi, aveți parte de multe surprize plăcut din partea persoanei iubite. Dacă nu sunteți deja într-o relație, veți fi loviți de săgeata lui Cupidon. Aveți o zi bună și la locul de muncă. Pe final de săptămână, s-ar putea să ieșiți cu colegii de birou într-un team building. Vă veți cunoaște mai bine și veți descoperi cât de multe lucruri aveți în comun.

Scorpion

Scorpionii sunt sensibili. Atmosfera de acasă ar putea fi perturbată de unele discuții mai sensibile pe care le veți avea în a doua parte a zilei. Încercați să fiți înțelepți și să-i ascultați și pe ceilalți înainte de a-i critica. Astăzi, primiți o propunere pentru un nou proiect. Înainte de a da un răspuns, Astrele vă sugerează să vă gândiți bine și să puneți în balanță mai multe aspecte.

Săgetător

O zi plină de voie bună pentru nativul din zodia Săgetător. Astăzi, s-ar putea să fiți invitați la cină sau chiar la film. Să nu refuzați! Nu veți regreta! Veți avea o seară superbă. Aveți grijă la digestie. În familie, apar mici discuții despre organizare. La locul de muncă, se prevede o mărire de salariu. 

Capricorn

Nu aveți o stare psihică prea bună. Nu vă mai simțiți confortabil în relația de cuplu, iar asta vă face să vă simțiți deprimați. Cel mai bine ar fi să discutați deschis cu partenerul dumneavoastră și să-i spuneți ce vă doriți. Nu vă poate controla viața! Încercați să mergeți împreună la o terapie de cuplu. Doar așa se vor îndrepta lucrurile.

Vărsător

Vărsătorii au noroc la bani. Astăzi, veți primi niște răspunsuri pe care le așteptați de multă vreme. Nu sunteți pregătiți să le primiți, însă trebuie să priviți partea bună a lucrurilor. Sunteți pe punctul de a cere o mărire de salariu, însă nu aveți curajul să faceți asta. Acum este momentul! Nu-l ratați!

Pești

Astăzi, nu sunteţi dispuşi să vă asumaţi responsabilităţi. Lucrul acesta s-ar putea să vă aducă discuții în viața de cuplu. Dacă încă locuiți cu părinții, s-ar putea să fiți nevoiți să respectați niște reguli, iar asta vă aduce o ușoară stare de irascibilitate. Simțiți nevoia să petreceți mai mult timp singuri. Astrele vă încurajează să vă luați o vacanță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel