Horoscop 28 mai: astrele sunt de partea Taurilor, veşti surprinzătoare pentru Raci

DCMedical Team / 28 mai 2021 / 08:52

Horoscop 28 mai 2021. Hotărâre şi determinare astăzi, ne vedem de lucru şi obţinem rezultate.

Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Berbecii pot câştiga bani, sunt eficienţi în tot ceea ce fac, îşi asumă deplin drumul sau deciziile de astăzi, fără să se gândească la nimic altceva.

Taur 

Pentru Tauri, atenţie la acte, lege şi ordine. Aspectele sunt bune, semn că rezolvă pe parcurs lucrurile. Vin veşti bune de la autorităţi.

Gemeni 

Gemenii se bazează pe un specialist şi e bine să ceară sfatul lor pentru că îi descurcă foarte rapid şi bine.

Rac 

Pentru Raci, ziua aduce o veste surprinzătoare, un îndemn, o încurajare din partea unei persoane. Le pică foarte bine şi se mobilizează.

Leu 

Leii muncesc mult, bazându-se pe calităţile profesionale ale cuiva mai în vârstă şi trebuie să onoreze această persoană ca să dea ce e mai bun.

Fecioară 

Fecioarele judecă foarte bine lucrurile şi ştiu să extragă avantajul, profitul sau partea constructivă din orice situaţie care se întâmplă. O oportunitate se iveşte azi privind o invitaţie sau un mail.

Balanţă 

Pentru Balanţe, ziua poate aduce discuţii şi răzgândirea unei persoane din familie. În felul acesta, lucrurile evoluează mult mai uşor.

Scorpion 

Scorpionii sunt în şedinţă astăzi, tot cu gândul la muncă şi la bani sau beneficii pe care le obţin dacă ştiu să convingă o persoană sau se mobilizeze.

Săgetător 

Pentru Săgetători, vorbim de bani concreţi astăzi, pe care îi salvează, îi economisesc, dacă fac ei ceva în loc să cumpere sau să apeleze la cineva.

Capricorn 

Pentru Capricorni, ziua aduce ingeniozitate, curaj, creativitate, chiar umor, o relaxare cu care privesc viaţa şi asta îi ajută să găsească soluţii mai uşor.

Vărsător 

Vărsătorii sunt un pic mai retraşi astăzi sau lucrează în singurătate, nu vor să fie distraşi, pentru că lucrează foarte concentrat.

Peşti 

Pentru Peşti, ziua aduce apreciere, lauda unei persoane pe care ei o creditează cu experienţă sau e vorba de o persoană mai în vârstă, în tot cazul o persoană valoroasă în ochii lor care le dă şi nişte sugestii foarte bune.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy