HOROSCOP 7 noiembrie 2021: Zodiile care duminică au probleme cu banii. Primesc o lovitură sau cheltuie peste măsură

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiile care pierd bani. Foto: Pixabay
Zodiile care pierd bani. Foto: Pixabay

HOROSCOP 7 noiembrie 2021: Duminica aceasta pur și simplu nu e benefică pentru anumite zodii. Unele au probleme financiare, altele au parte de certuri. 

HOROSCOP 7 noiembrie 2021: Patru dintre cele 12 zodii au probleme financiare, duminică. Unele sunt păcălite, altele cheltuie prea mult. 

Berbec

BERBECII tind să fie mult prea critici pe nedrept. Atitudinea de superioritate nu este recomandată, dar puteți fi sinceri cu cei din jur și să spuneți ce simțiți.

Taur

Sunt mari șanse ca TAURII să se simtă păcăliți pe plan financiar. Analizați foarte bine orice decizii legate de bani și fiți atenți la ce vă transmit cei din jur.

Leu

Nativii LEU se pot axa azi pe activități reacreative. Vor fi și destul de costisitoare, ce-i drept, asta dacă va participa mai multă lume, notează astrologul ObservatorNews.ro

Balanță

Este posibil ca și BALANȚELE să aibă parte de întâlniri. Voi aveți tendința și să judecați prea rapid, ceea ce nu este deloc recomandat, pentru că vor fi incluse și conflictele.

Scorpion

SCORPIONII și sectorul cheltuielilor nu se înțeleg prea bine acum. Asta pentru că va trebui să apelați la fondurile de rezervă ale voastre. Fiți precauți!

Vărsător

Adevărul îi face pe VĂRSĂTORI să se simtă mult mai bine, în special cu partenerul de viață. Iar la capitolul cheltuieli, deși vor fi multe, nu vor deranja.

Ce zodii au noroc duminică, aflați AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel