HOROSCOP 7 octombrie 2021: Zodiile care vor trebui să se împrumute. Altele au scandal cu partenerul

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodiile care pierd bani. Foto: Pixabay
Zodiile care pierd bani. Foto: Pixabay

HOROSCOP 7 octombrie 2021: Ca să aibă bani pentru ce au nevoie, unele zodii vor trebuie să ceară sau să facă împrumuturi. Altele ar face bine să-și țină gura pentru că vor avea scandal cu partenerul de viață. 

HOROSCOP 7 octombrie 2021: 

Berbec

Berbecii care vor să facă niște investigații medicale ar trebui să înceapă azi. Probabil nu vreți ca cei dragi să știe despre problemele voastre, dar măcar învoiți-vă de la job.

Gemeni

Banii de care Gemenii au nevoie pentru casă lipsesc, dar azi este recomandat să faceți un împrumut sau măcar să începeți procesul.

Rac

Nativii Rac nu prea vor să facă alegeri, însă, vor fi nevoiți, poate chiar legate de mașină. Aici intervine și partenerul de viață cu care este posibil să vă certați pe acest subiect.

Săgetător

Deși Săgetătorii sunt foarte comunicativi, nu vor reuși să obțină resurse pentru proiectele lor. Cel mai bine ar fi să vă bazați pe ce aveți voi de oferit.

Capricorn

Este esențial ca nativii Capricorn să nu se certe cu partenerii de viață, pentru că pot lua proporții conflictele. Subiectul principal s-ar putea să vizeze niște cursuri, studii.

Vărsător

Vărsătorii primesc ajutor financiar de la locul de muncă, dar trebuie să se bazeze pe intuiție dacă au de luat decizii importante, notează astrologul ObservatorNews.ro. 

Pești

Iar Peștii pot semna ceva important, chiar dacă încă nu și-au pus toate ideile în practică.

Peste ce zodii dă joi norocul, aflați AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel