HOROSCOP: Cele mai detestate zodii și de ce sunt ele, de fapt, cele mai bune

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay

Sunt persoane care, de multe ori fără să facă niciun efort, sunt pur și simplu detestate de toată lumea. De regulă, dar nu întotdeauna, aceste persoane pot fi din următoarele patru zodii: 

Desigur, nu suntem definiți de zodiile noastre, ci doar avem caracteristici comune. Pentru că în realitate, suntem o combinație vastă care rezultă din educație, relațiile noastre și experiențele trăite. Totuși, dacă veți constata că o persoană pe care o detestați este din următoarele zodii, să nu vă mire: 

1) Scorpionul

E ticălosul din filme, zgripțuroaica înfiorătoare lângă care nu poți să sta, răzbunătorul fără limite, e deținătorul adevărului suprem. Ai putea să juri că trăiește în peșteri umede și întunecate, de unde îți complotează dispariția sau inventează moduri de a te chinui. În realitate, scorpionii sunt de multe ori inflexibili, imposibil de convins, spun prea dur adevărul în față și nu ezită să te taxeze dacă cred că ai greșit. Sunt misterioși, dar nu pentru că au o agendă ascunsă sinistră, ci pentru că le place să stea singuri în minte alor. Trebuie să se simtă în siguranță înainte de a se destăinuie sau apropia de cineva. Privirile goale și ironia protejează intensitatea emoțională profundă a Scorpionului. Sunt de multe ori ca un bloc de gheață. Odată ce s-au decis, însă, că ești de încredere, exteriorul lor rece se topește și ești lăsat să intr în tărâmul lor interior cald și empatic. Scorpionii sunt atât de intuitivi încât ați putea crede că vă citesc mintea. Ei caută conexiuni umane reale, intime. Și odată ce le vor găsi, vor face orice pentru a-i proteja pe cei care le pasă.

2) Leul 

E furiosul egocentric, preocupat peste măsură de propria-i persoană, care face orice ca să iasă în evidență și nu suportă să-i ia cineva lumina reflectoarelor. E autoritar și încăpățânat, și totul în jurul lui trebuie să strălucească perfect.  De fapt, Leii, având soarele ca planetă guvernantă, cred că radiază căldura asupra altora prin multiplele lor talente. Ei vor să te motiveze cu cuvintele lor, să te miște cu muzica lor și să te încânte cu o petrecere extravagantă-surpriză și sunt chiar deciși să te forțeze să îți placă toate astea. Le pasă prea mult mai mult de modul în care îi vede lumea și se așteaptă la aplauze doar pentru faptul că există în preajma ta. Pot fi și pisoii sensibili care au nevoie de o iubire suplimentară, dar doar  dacă reușești să le intri în inimă. 

3) Gemenii

Oameni cu două fețe, trec repede de la fi calzi și senzuali, la a fi reci ca un sloi de gheață și duri ca stânca. Ambivalența asta e obositoare, iar după un timp devine enervantă. Nu țin secrete și folosesc tot ce află în favoare alor. Gândesc prea mult, despică firul în 10, iar abilitățile strălucite de comunicare pe care le au le sunt conferite de astrul lor guvernant, Mercur. Și, deși poate părea că sunt vorbitorii zodiacului, ei sunt de fapt cei mai buni ascultători. Gemenii sunt printre cele mai deschise minți, care acceptă discuția. Dar a sta nu înseamnă că-i vei convinge să facă ce vrei tu. Adaptabilitatea lor le permite să se raporteze la (și să empatizeze cu) oricine, dar doar dacă le con vine să o facă. 

4) Fecioară 

Nu știi și nici nu poți anticipa când o Fecioară se va răzgândi. O face, de regulă, când ți-e lumea mai dragă, schimbă total macazul și nu vei știi ce te-a lovit. Apoi, au tendința să gândească și să regândească la infinit lucrurile, despicând firul într-o mie de bucăți, sigure fiind că e ceva ascuns acolo. Sigur, nu este nimic în neregulă cu analizarea temeinică a lucrurilor, dar odată ce lucrurile scapă de sub control, devine frustrant. Ori de câte ori devin prea critici față de altcineva sau modul în care se comportă cineva, există o problemă. Judecarea altor persoane poate fi ușoară, dar nu este întotdeauna adecvată. De asemenea, pot fi critici cu privire la ei înșiși, chiar și in extremis, ceea ce ar putea înnebuni oamenii. Deoarece o Fecioară este, prin natura sa, perfecționistă, are în cap o ideea perfectă despre cum ar trebui să fie viața ei. Iar dacă ideea nu se  transpune în realitate, devine frustrată și arțăgoasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel