Horoscop Chinezesc, iunie-iulie 2021. Tigru, Iepure, Maimuță: Perioadă guvernată de succes și bani!

Adisa Codruț |
Data publicării:

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești (iunie-iulie 2021), pentru toate zodiile.

„În perioada 10 Iunie 2021 – 10 Iulie 2021,  vom fi predispuși la energia de succes în orice întreprindem.

Recomand orice culoare de Apă– albastru, violet-albăstrui sau negru, dar și culoare de Metal- alb, gri, auriu, argintiu sau poziționarea unei statuete de metal în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a potența această energie. În această perioadă încercați să petreceți timp în mijlocul caselor voastre sau acolo să purtați discuțiile esențiale pentru voi și business-ul vostru.

Luna această este luna zodiei CAL de lemn

 

Vom putea auzi despre o perioada în care vom fi mai diplomați, mai orientați către acumulare de informații sau învățătură, cursurile vor fi din ce în ce mai căutate, o perioada în care vom vedea organizate cât mai multe evenimente, per total o perioada în care vom produce lucruri, vom clădi ceva durabil.

Șobolan:

Energia ce vă guvernează este energia ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigură orice amuleta reprezentativă a acestei energii. Veți primi suport nesperat din partea cuiva, care o să contribuie la cariera voastră. Puteți întâlni oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru ușor diminuată însă, de energia lunară, care nu vă este atât de prielnică în această luna. Nativul Bivol, dar și energia voastră personală vă pot ajuta mult, acum.

Bivol: 

Energia de dragoste și învățătură este prezența în această perioada asupra voastră. Energia este puternică, poate rezolva problemele cu care vă confruntați. Luna aceasta excelează în suport pentru voi, fiind aliata voastră, energia benefică din această lună, vă poate propulsa în relațiile mult visate. Chiar și relațiile cu profesorii voștri sunt favorizate și se îmbunătățesc, fiind posibil să vă înscrieți la cursuri/tabere educaționale, în această lună. Relația dintre energia voastră lunară și energia anuală, ce vă guvernează, este una de excepție, aducând sporirea energiei pozitive și diminuarea celor negative. O perioada excepțională și e bine să mențineți alături de voi nativi Șarpe și Șobolan, dar este luna în care și energia proprie vă susține extrem de mult.

Tigru: 

Și asupra voastră umbrela energetică duce către rezolvarea relațiilor existente și îmbunătățirea lor, unii dintre voi chiar având planuri de oficializare a unor relații. Luna aceasta excelează în suport pentru voi creându-vă chiar protecție energetică. Veți avea susținerea celor ce vă învăță lucruri și veți putea folosi parte din aceste informații acumulate acum, cu diverse cursuri pentru viitorul vostru. Susținere energetică de la nativii Dragon și Mistreț, în această perioada, dar și voi singuri energetic sunteți susținuți de către voi înșivă.

Iepure:

Aveți asupra voastră, în această perioada, energia de prosperitate, purtați orice activător de prosperitate, toate vor funcționa la capacitate maximă. Veți înregistra prosperitate și în relațiile voastre, luna această fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitați de orice ocazie, în a atrage cât mai mulți bănuți. Voi nefiind foarte protejați de energia lunară, atenție astfel la momente de retragere, ce pot apare din ciocnirile energetice cu luna în curs. Nativii Dragon, Șarpe dar și Câine vă pot susține energetic luna această.

Citește și Berbec, Fecioară, Scorpion: Află cu ce legumă semeni cel mai mult, pe baza semnului tău zodiacal

Dragon: 

Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie a norocului în viitor, vă poate aduce o creștere a oportunităților de rezolvare a problemelor, pe zona de prosperitate dar și de multiplicare a oportunităților în această zona. Atenție mărită în discuțiile purtate și mai ales la tonul folosit, deoarece unele relații, ce implică veniturile voastre se pot distruge și iremediabil repara. De asemenea atenție la multiplicarea posibilelor accidente și dezastre, atenție cum conduceți și mai ales să aveți protecție asupra voastră, deoarece această energie de multiplicare poate aduce și acest lucru în mod repetat în perioada menționată. Nativii Cocoș și Tigru vă pot susține energetic luna această, mențineți-i în preajma.

Șarpe: 

Această perioadă vine cu încărcătură energetică a norocului în viitor, vă poate aduce o creștere și multiplicare a oportunităților pe zona de venituri, însă depinde de voi, să le captați și să vă ajute în prosperitate și pe viitor îndelungat. Energia este puternică și vă poate ajută pozitiv pe viitor, însă poate la fel de rapid, să vă aducă multiple neplăceri pe zona de accidente și dezastre, fie ele și financiare. Atenție la speculațiile financiare. Nu este un moment potrivit pentru aceste activități. Păstrați alături de voi nativii Bivol și Mistreț pentru atenuarea energiilor negative.

Cal: 

Este luna energetică a voastră și aveți susținere energetică, însă rugămintea este să rămâneți precauți/ protejați, mai ales că luna această vine cu o energie de succes redus și nu este momentul să vă afirmați și să vă așteptați la succes și faima. Vor exista poate momente de retragere și păstrați asupra voastră un remediu de impiedicare a energiei de succes redus/dezastre. Energia nativilor Oaie în preajma voastră, vă poate aduce beneficitate, în aceste momente.

Oaie: 

Pentru voi- energia pierderilor, destul de puternică, este prezența în această luna în semnul vostru. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotriva perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce, pierderi dar și procese, mai ales pe zona de relații. Energia lunară este una de susținere a voastră și vă poate proteja această energie pe parcursul lunii. Mistreții și Caii pot fi aliații voștri energetici luna aceasta.

Maimuță: 

Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică, este prezentă în această luna și în semnul vostru. O mare protecție o asigura, la fel, remediile împotrivă perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce, pierderi dar și procese cu partenerul, sau orice relație aveți. Mențineți o poziție defensivă, pentru că energia anuală și cea lunară mențin o atmosfera de neînțelegeri permanente. Să îi aveți în preajma pe cei în zodia Șarpe și Câine, pentru a nu fi atacați constant de această energie, ei vă oferă protecție.

Citește continuarea pe SPECTACOLA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Mioara Roman a murit

23 feb 2024, 08:28
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel