Horoscop medical. Bolile pe care le riști dacă ești Berbec și ce să nu mai mănânci niciodată dacă ești Berbec: Ar trebui să aveți grijă de cap, stomac și rinichi

Horoscop medical - Foto: Freepik
Horoscop medical - Foto: Freepik

Berbec, horoscop medical - ce boli riscă nativii Berbec. La ce probleme de sănătate sunteți mai predispus, în funcție de zodie.

Potrivit astrologilor, fiecare zodie are asociate anumite afecțiuni și trăsături în ceea ce privește sănătatea. 

Dacă vorbim despre sănătatea Berbecilor, aceștia sunt ființe energice, au un entuziasm contagios, forță și rezistență, dar în același timp, nativii Berbec sunt asociați cu creierul, capul și fața, de aceea în aceste locuri are cele mai mari probleme.

Berbecul, cu tendința sa de a se implica, ar putea avea un stres mental care poate duce la dureri de cap, migrene și accidente vasculare cerebrale. Berbecii pot avea, de asemenea, provocări legate de căderea părului din cauza stresului pe care și-l asumă.

Ce BOLI faci în funcție de ZODIE. Care e ZODIA care face ulcer și cine face schizofrenie. ZODIA cu cele mai mari probleme cu inima

Zodia Berbec. Posibile probleme de sănătate pentru Berbeci

Este necesar ca Berbecii să fie sănătoși, deoarece se odihnesc greu. Pentru că mintea are o legătură directă cu corpul, Berbecii au nevoie de energie fizică pentru a-și utiliza creierul.

Deci, dacă ești Berbec, problemele tale de sănătate se cauzează în principal stresului excesiv de la locul de muncă, pentru că te implici să îndeplinești toate obiectivele.

Potrivit specialiștilor, berbecii sunt predispuși la migrene, de aceea li se recomandă să se debaraseze cât mai repede de stres.

Berbecii au tendința de a se supraîncărca cu munca. Ei sunt de cele mai multe ori stresați din punct de vedere mental. De asemenea, au fost observați confruntându-se cu probleme de anxietate și depresie

De asemenea, experții fac legătura între obiceiurile alimentare ale berbecilor și afecțiunile lor de sănătate.

Berbecii sunt oameni pasionați de mâncarea picantă și din acest motiv există riscul de a avea acnee, hemoroizi, hipertensiune și boli legate de inimă.

Deoarece sunt predispuși la depresie, sunt tentați să consume zahăr, cofeină și chiar alcool și fumat.

ĂSTA e primul semn al bolii Lyme. Ciuhodaru, semnal de alarmă despre ERITEM: Dacă vedeți astfel de pete, mergeți de urgență la spital! Nu e de glumit!

Așadar, atunci când sănătatea Berbecului este afectată, ei sunt iritabili și frustrați. Adesea au tendința de a lucra chiar și atunci când sunt bolnavi. De cele mai multe ori, se îmbolnăvesc din cauza supraîncărcării cu volumul de muncă în exces, deoarece doresc să se ocupe singuri de tot, în loc să împartă munca sau să apeleze la ajutor. Dar, din fericire, își revin repede.

În ceea ce privește afecțiunile pe care le poți avea dacă ești Berbec, ei bine, este posibil să deveniți victima unor boli cronice și persistente.

Sunteți mai predispus la migrene, afecțiuni ale stomacului și infecții ale rinichilor, accidente vasculare cerebrale și hipertensiune arterială.

Deci ar trebui să aveți mai multă grijă de cap, stomac și rinichi.

În plus, ar trebui să vă supravegheați dieta, deoarece există șanse mari de indigestie și de tulburări de stomac.

De asemenea, ar trebui să vă păziți vederea, să mergeți regulat la dentist și să tratați cu seriozitate răceala, potrivit Ganesha Speaks.

Este posibil să aveți erupții cutanate și dureri la nivelul rotulelor.

Ce alimente ar trebui să consume Berbecii

Vorbind despre obiceiurile alimentare ale Berbecilor, aceștia tind în cea mai mare parte să mănânce mâncare sănătoasă gătită în casă. Cu toate acestea, trebuie să se uite peste dietele lor, deoarece le place să încerce noi experiențe culinare, iar dacă nu au prea multe opțiuni sănătoase de mâncat, trec la consumul de fast-food și mâncare procesată.

Ar trebui să consumi o cantitate bună de fosfat de potasiu în dieta ta pentru a te ține departe de depresie. Fosfatul de potasiu este bun pentru ficat și rinichi.

Alimentele bogate în aceste minerale sunt fasolea, roșiile, orezul brun, lintea, măslinele, ceapa, nucile, salata, conopida, castraveții, spanacul, broccoli, smochinele, caisele, dovleceii și bananele.

În plus, nativii Berbec ar trebui să includă în dieta lor multe legume cu frunze verzi, alături de legumele crude cu mult conținut de apă, precum: roșiile, ridichile și castraveții.

În plus, sucurile naturale sunt o necesitate pentru Berbeci pentru a-i menține hidratați și pentru a le oferi o ușurare a anxietății. 

De asemenea, ar trebui să incluzi în dieta ta produse lactate, deoarece sunt bogate în calciu și sănătoase pentru dinți și oase.

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să bea multă apă, să mențină un nivel scăzut de condimente în mâncarea lor și să evite să ia prea mult stres. De asemenea, ar trebui să evitați cafeaua, zahărul și băuturile nesănătoase, deoarece aceste substanțe tind să vă accentueze afecțiunile, potrivit InstaAstro.

Pentru că aparțineți elementului foc, ar trebui să stați departe de mâncarea picantă pentru a ține la distanță aciditatea.

Nu uita că sarea și băuturile alcoolice sunt dușmanii tăi. Un consum prea mare de sare ar aduce adversități oaselor și arterelor, ți-ar afecta negativ sistemul scheletic și cel limfatic.

Ar trebui să dormiți corespunzător pentru a fi mai relaxat și pentru a vă recăpăta energia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel