Urmărește dezbaterea live

La ce boli ești predispus în funcție de zodie. Zodia cu cele mai mari probleme la inimă și zodia care poate face ulcer

Zodie - Foto: Freepick @BillionPhotos
Zodie - Foto: Freepick @BillionPhotos

La ce boli ești predispus în funcție de semnul tău zodiacal. Care sunt zodiile care riscă cele mai grave boli.

Astrologia se poate dovedi a fi un instrument valoros în înțelegerea stării de sănătate a unei persoane, așa că astrologii au făcut o listă cu principalele afecțiuni la care este predispusă fiecare zodie în parte și ce puteți face pentru a vă proteja.

Astrologia medicală, numită iatromatematică, nu are șanse să primească aprobarea Asociației Medicale Americane, însă, potrivit unui sondaj Harris din 2013, 29% dintre americani cred în astrologie. Și mulți dintre ei se uită la stele și la modelele lunare pentru îndrumare în dragoste, muncă și sănătate.

Ce boli riști în funcție de zodie

Berbec

Berbecii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt impulsivi și încăpățânați. Deși aceste calități pot fi pozitive, ele pot duce și la probleme de sănătate.

Sunt mai predispuși să sufere de stres și anxietate decât alte semne, precum și de dureri de cap și migrene. De asemenea, sunt predispuși la răniri din cauza naturii lor impulsive.

Taur

În timp ce sunt de obicei oameni sănătoși, există unele probleme de sănătate la care taurii sunt mai predispuși decât alte semne zodiacale.

Acestea includ probleme de sănătate fizică, cum ar fi durerile de spate și durerile de cap, precum și cele legate de gât și gură.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt vorbăreți și mereu în mișcare, ceea ce le poate stresa sistemul nervos.

De asemenea, sunt predispuși la răceli și probleme respiratorii. Pot avea tendința de a sări peste mese sau de a mânca pe fugă.

Rac

Racii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor, ceea ce îi poate face susceptibili la stres și anxietate. Problemele de sănătate comune pentru ei includ probleme digestive, dureri de cap și oboseală.

Leu

Leii sunt predispuși la probleme cardiace. Este posibil să aibă tensiune arterială ridicată sau să sufere de o problemă legată de inimă.

Trebuie să aibă grijă de inima lor și să își supravegheze nivelul colesterolului.

Fecioară

Deși sunt în general sănătoși, cei născuți în zodia Fecioară au unele probleme de sănătate la care sunt mai predispuși decât alții.

O problemă comună este indigestia. Au tendința de a se îngrijora foarte mult, ceea ce poate duce la probleme cu stomacul.

Deseori devin tensionați și stresați, ceea ce poate duce la dureri de cap.

Balanță

Balanțele adoră diferite bucătării alimentare și sunt cunoscuți pentru pofta lor de dulce.

Pot avea dificultăți în a spune "nu" atunci când ar trebui, ceea ce duce la comportamente nesănătoase de mulțumire a oamenilor.

Sunt predispuși la probleme ale pielii, cum ar fi acneea, erupțiile cutanate și alte iritații ale pielii.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt persoane intense și pasionale. Pot suferi de arsuri la stomac, indigestie sau alte probleme gastrointestinale din când în când.

Deoarece tind să fie foarte activi și energici, uneori își supun la presiune sistemul respirator. Acest lucru poate duce la probleme precum astmul sau bronșita.

Adesea se confruntă cu mult stres în viața lor. Acest lucru se poate manifesta prin probleme de sănătate fizică, cum ar fi tensiunea arterială ridicată sau durerile de cap.

Săgetător

Săgetătorul este un semn de foc și este predispus la probleme cu tensiunea arterială și cu inima. De asemenea, sunt predispuși la probleme gastrointestinale, cum ar fi ulcerul și arsurile la stomac. Ei au adesea un stil de viață în ritm rapid, care poate pune presiune asupra sistemului nervos.

Problemele cu abdomenul inferior sunt, de asemenea, frecvente.

Capricorn

Capricornii pot fi sănătoși și în formă, dar sunt, de asemenea, predispuși la anumite probleme de sănătate. De exemplu, sunt mai predispuși să sufere de depresie.

Problemele articulare și osoase, cum ar fi artrita și osteoporoza, sunt, de asemenea, frecvente pentru ei. De asemenea, se confruntă cu probleme cu pielea și părul.

Vărsător

Vărsătorii sunt cunoscuți pentru natura lor energică și aventuroasă, așa că este important să încorporeze activitatea fizică în rutina lor zilnică.

Se spune, de asemenea, că vărsătorii sunt predispuși la anxietate și au un risc mai mare decât media de a dezvolta schizofrenie.

Pești

Peștii sunt foarte sensibili și predispuși la anxietate și depresie. De asemenea, au un risc mai mare de a dezvolta sindromul oboselii cronice și alte boli autoimune, potrivit Hindustan Times.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel