Horoscop, OCTOMBRIE 2021. O zodie va avea probleme cu banii, iar alta va fi sub lupa șefilor

Angela Sabău |
Data publicării:
Horoscopul lunii octombrie    Foto: pixabay.com
Horoscopul lunii octombrie Foto: pixabay.com

Horoscop. Iată ce au pregătit astrale pentru luna octombrie 2021. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Octombrie va inaugura sentimente de nostalgie și sentimentalism pentru tine, Berbec. Vei petrece o parte din lună în amintiri, retrăind trecutul, petrecând timp sărbătorind viețile oamenilor pe care i-ai iubit și pe care încă îi iubești - poate cunoști persoane născute în octombrie care vor avea zile de naștere pe care le vei sărbători.


Sentimentul general al lunii, însă, se va învârti în jurul planificării viitorului. Se vor stabili noi obiective, unele în legătură cu care te vei simți încrezător, iar dragostea își face și ea intrarea - dar în mod discret, privat - nimic uriaș sau gălăgios... asta ar putea însemna că urmează vremuri liniștite, în toate modurile cele mai bune. Iubirea așteaptă - dar nu e vorba de a se etala, ceea ce înseamnă că va trebui să dai dovadă de răbdare și discreție.


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Este o lună de schimbare pentru tine, Taur, deoarece te poți aștepta ca această schimbare să arate ca o nouă mutare - sau un nou loc de muncă. În timp ce noutatea și schimbarea nu sunt condițiile tale preferate, există prea multe "lucruri bune" care se întâmplă în viața ta ca să te dai înapoi.


Mercur retrograd ar putea să îți amâne planurile inițiale pentru primele două săptămâni, dar la jumătatea lunii, vei fi din nou pe val. Și da, așteaptă-te să-ți schimbi locația și, posibil, și situația ta profesională.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Octombrie este luna în care începi să îți iei sănătatea în serios. Nu, nu este nimic de care să te îngrijorezi, dar există ideea că ai tot amânat ceva de luni și luni de zile și ghici ce?


Așa cum se spune, "așteptarea este partea cea mai grea", dar, adevărul este că, în cazul tău, totul merge bine - doar că încă nu știi asta. Toată luna ta va avea acel parfum de frustrare, dar asta doar pentru că ești atât de concentrată pe un singur lucru - dacă poți să reorientezi această energie către un alt interes - unul care nu este legat de locul de muncă - atunci îți va fi mai bine.

Citește continuarea pe Spectacola și află predicțiile pentru celelalte zodii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel