Horoscop, sâmbătă, 21 august 2021: zodia care va cheltui bani fără să se gândească

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bani, prețuri
Bani, prețuri

Horoscop. Ne apropiem de a doua Luna Plină în Vărsător din 2022. O zodie va cheltui bani fără să stea pe gânduri.

Berbec

Te vei împărți între datoria de a te ocupa de treburile gospodărești și nevoia de a te distra. Prietenilor chiar le este dor de tine.

Taur

Poți folosi această zi pentru a ține cont mai mult de ceea ce își dorește sufletul tău. Chiar ai nevoie de timp pentru tine.

Gemeni

Te vei ocupa de unele probleme ale familiei chiar dacă nu îți face plăcere. Vei comenta, dar nu o vei lăsa acum la greu.

Rac

Nu contează câți bani cheltuiești astăzi, contează ca tu și cei apropiați să vă simțiți fericiți. Vei avea de făcut câteva drumuri.

Leu

Partenerul vrea să îi dedici mai mult timp. Tu simți că oricum îi acorzi destulă atenție. Și de aici vor începe discuții lungi.

Fecioară

În ciuda oboselii acumulate în ultimele zile, vei fi plin de energie. Te vei ocupa cu spor de treburile gospodărești și cumpărături.

Balanță

Poți merge la o sesiune de shopping cu partenerul. Cu siguranță vei găsi unele obiecte care îți plac mult și la un preț destul de bun.

Scorpion

Ai foarte multe drumuri de făcut pentru treburile casei. Familia nu te menajează deloc, are destule cerințe pentru tine.

Săgetător

Astăzi nu ești dispus să faci concesii. Cui nu îi convine ceea ce propui, este liber. Cum de altfel și tu îți dorești să te manifești.

Capricorn

Preocuparea principală va fi aceea de a nu destabiliza prea mult bugetul. Vei încerca să găsești cele mai bune oferte.

Vărsător

Vrei să îți rezervi puțin timp și pentru tine indiferent de ce îți spun partenerul și membrii familiei. Chiar ai nevoie de puțină introspecție.

Pești

Dacă te simți prea epuizat, îți poți ruga partenerul să te ajute la treburile casei. Sau poți decide să dedici ziua în totalitate odihnei, potrivit DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel