Horoscop. Zodia care va munci mai mult decât e cazul

Adisa Codruț |
Data publicării:
Job  FOTO: pexels.com
Job FOTO: pexels.com

Horoscop. Astrologul DC News Daniela Simulescu recomandă nativilor unei anumite zodii să renunțe la acele obiceiuri care nu le fac bine.

Horoscop. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, recomandă nativilor din zodia Pești să păstreze în jurul lor doar relații care le fac bine.

”Luna Nouă se petrece în Casa 5. (...) Dacă nu aveți copii, vă puteți gândi la ei. Jupiter este încă retrograd în harta voastră, moment propice să vă dați seama că aveți niște obiceiuri care poate nu sunt cele mai bune. Voi știți. Vedeți câte din ele vă fac bine. V-ați gândit cât de bine vă fac? Poate renunțați la unele. (...) Fiți atenți săptămâna aceasta. Când vă vedeți cu o persoană dragă, după cât de bine vă simțiți sau cât de rău? Păstrați poate relații care nu vă fac bine.

Veți munci mai mult decât este cazul. Săptămâna aceasta trageți de voi pentru tot anul, deși nu ar trebui, dacă mă întrebați pe mine. Răsfățați-vă! Nu neglijați sănătatea, dormiți, grijă la stilul de viață. Și nu încercați să impuneți stilul vostru altora”, a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, despre Pești și cei cu ascendent în această zodie, arată DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel