HOROSCOP: Zodia care va PLÂNGE mult săptămâna asta. Daniela Simulescu, sfat important: Acolo unde DUREREA e mare, e și bucuria

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodia care plânge. Foto: Pexels
Zodia care plânge. Foto: Pexels

HOROSCOP: Astrologul Daniela Simulescu a prezentat previziunile astrale pentru săptămâna care urmează, din 28 iunie în 4 iulie, pentru fiecare zodie în parte. Dintre toate, o zodie va plânge mult.

HOROSCOP: Pe nativii din respectiva zodie, astrologul DC News, Daniela Simulescu, îi îndeamnă să vadă că „acolo unde vă găsiți durerea, acolo vă găsiți și fericirea săptămâna aceasta. Și aș vrea să vă gândiți în primul rând în familie, că acolo unde oamenii trec prin momente grele, acolo găsiți și o conexiune autentică între voi și părinți, între voi și rude.

Dacă se întâmplă un lucru care nu vă priește, poate în sănătate, la serviciu... unde Marte vă provoacă, acolo unde doare cel mai tare săptămâna ce urmează, acolo e și bucuria cea mai mare.

Așa că plângeți, plângeți, plângeți! Supărați-vă, supărați-vă, supărați-vă! Dar acolo vă și motivați, vă și creșteți, vă găsiți un pic de flacără interioară puternică”. 

Nativii aceste zodii trebuie să se străduie săptămâna ce urmează. 

 „Soarele e în casa a treia și e dornic de comunicare. Mergeți și voi și întrebați pe unii, pe alții ce se întâmplă, dacă îi puteți ajuta.

Săptămâna acesta nu stați într-o rână și vă gândiți, vai, vreau să vină cutărică să întrebe dacă aveți nevoie de ceva, trebuie să mergeți voi la cutărică și să-i ziceți că aveți nevoie de ceva. (...)

Poate pentru unii dintre voi e mai greu, că nu toți sunteți extrovertiți, dar cereți ajutorul și să știți că vă va fi dat. Dacă știți ce vreți și cum vreți, săptămâna aceasta oamenii vă ajută, vă oferă”, a spus astrologul DC NEWS Daniela Simulescu. 

Despre ce zodie este vorba și ce pățesc celelalte zodii, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel