Horoscopul banilor în septembrie: zodia care primește bani din cer; altele trebuie să strângă cureaua

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodiile pentru care plouă cu bani. Foto: Pixabay
Zodiile pentru care plouă cu bani. Foto: Pixabay

Septembrie se arată o lună dificilă pentru unele zodii. Altora însă, astrele le zâmbesc.

Berbec

Pe data de 10 septembrie Venus intră în Scorpion afectându-vă casa banilor, așa că s-ar putea să simțiți că finanțele sunt la cel mai mic nivel din toată vara aceasta. Întoarcerea banilor în conturi este inevitabilă în această lună, pentru a face față cheltuielilor aferente toamnei. Acest lucru este valabil mai ales în jurul datei de 30, când Venus i se alătură lui Jupiter.

Taur

Lucrați din greu pentru banii dvs. luna aceasta. Cu Mercur - planeta care vă supraveghează finanțele. - tranzitând Balanță, încercați să vă consolidați fluxul de lucru ca să obțineți mai mult cu mai puțin efort. Mercur se conectează cu Saturn începând cu data de 4, binecuvântându-vă cu mai mulți bani, dar și mai multă responsabilitate. Zbuciumul dvs. interior în privința finanțelor este în curs de revizuire odată ce planeta de comunicare va retrograda pe 27.

Gemeni

Luna plină din Pești pe data de 20 marchează un moment important pentru cariera ta care ar putea coincide cu o creștere a veniturilor tale. Dacă te-ai gândit la o variantă de rezervă sau o oportunitate de a câștiga ceva bani în plus, acesta este un moment fantastic pentru a începe acest lucru. Pașii pe care i-ai făcut în carieră în primăvară nu au fost degeaba. Te bucuri din plin de beneficii acum.

Rac

Sub auspiciile zodiei Fecioară, vei întâlni o mulțime de noi oportunități de a câștiga bani. Dar, după ce Soarele intră în Balanță pe data de 22, vei avea însă mai puțină energie și s-ar putea și ca finanțele să aibă de suferit. Este înțelept să economisești mai mult decât cheltuiești.

Leu

Cu Mercur - planeta care atrage banii pentr tine - intrat în Balanță până pe 5 noiembrie, probabil este timpul să acționezi pentru a te bucura prosperitatea visată. Proiectele antreprenoriale de tot felul îți reușesc sub această influență. Verifică-ți conturile din jurul Lunii pline care se va afla în Pești pe data 20 pentru a evalua cât de bine te descurc la acest capitol.

Fecioara

Banii sunt obiectivul vostru principal în această lună (și vor fi pentru cea mai mare parte a toamnei, deoarece Mercur rămâne în sectorul dvs. financiar până pe 5 noiembrie). Aveți grijă la o factură sau o cheltuială neașteptată care vă scapă de sub control odată ce Marte intră în Balanță pe data de 14. Nu faceți cheltuieli imprudente.

Balanță

Venus intră în Scorpion și în sectorul dvs. financiar pe data de 10, fâcându-vă mai focusat decât de obicei pe partea financiară. Din fericire, Venus se opune lui Uranus pe data de 23, aducându-vă o sumă de bani neașteptată. Sursele pot fi variate - important este să mai și economisiți.

Scorpion

 Cu cel mai mare benefic Jupiter înapoi în Vărsător în această lună, descoperi că plouă cu bani peste casa ta. Indiferent dacă vă confrunați cu cheltuieli legate de o mutare sau unele legate de vreo renovare, extinse, aveți grijă să nu săriți calul cu cheltuielile în jurul datei de 30 (când Jupiter îl pătrunde pe Venus, promovând risipa).

Săgetător

Luna Nouă din Fecioară pe data de 6 aduce o oportunitate pentru o poziție de conducere la locul de muncă, care ar putea duce, de asemenea, la o creștere majoră a finanțelor. Profitați de capacitatea dvs. de a gândi și de a lucra diferit de ceilalți și rezultatele vor apărea.

Capricorn

Ați petrecut cea mai mare parte a acestui an încercând să ieșiți dintr-o mentalitate a penuriei. Din păcate, această senzație nu dispare prea curând. Dar de pe data de 6, când Venus se conectează cu mărinimosul Jupiter, vei fi inspirat să revii la căutarea unui nou loc de muncă sau să ceri mărirea de salariu pe care crezi că o meriți. Când vom intram sub influența Balanței veți fi de neoprit în a vă atinge obiectivele, notează Antena 3.

Vărsător

Luna Plină din Pești de pe data de 20 este un moment propice pentru a cere o mărire de salariu sau, pur și simplu, de a vă arăta valoarea. Oricum, finanțele voastre rămân în mare parte stabile și nu veți avea probleme în a achita unele facturi care vă preocupă.

Pești

Marte se mută în casa banilor, în ceea ce vă privește, pe data de 14. S-ar putea să luați un credit sau să vă împrumutați de la un prieten. Finanțele dvs. ar putea avea de suferit în următoarele șase săptămâni în timpul acestui tranzit, deci asigurați-vă că nu faceți cheltuieli imprudente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel