Incendiu Matei Balș. Premierul Florin Cîțu: mă interesează mai mult ce s-a făcut după tragedii

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Florin Cîțu a făcut declarații despre raportul realizat în urma tragediei de la Piatra Neamț.

Premierul Florin Cîțu a declarat luni, 1 februarie, că se vor face verificări privind punerea în practică a măsurilor dispuse în raportul făcut în urma tragediei de la Spitalul de la Piatra Neamț.

”Sunt câteva rapoarte care deja existau și trebuie să mă uit peste ele. Au fost trimise la Ministerul Sănătăți. Aș vrea să văd ce măsuri au fost implementate din acele rapoarte până acum. Situația este încă sub analiză și atunci când vom avem o concluzie vom veni cu ea. V-am spus foarte clar că nimeni nu este mai presus de lege și dacă găsim că cineva a fost vinovat terbuie să răspundă”, a afirmat premierul Florin Cîțu, luni dimineața.

Acesta a mai declarat jurnaliștilor că după ce va avea ”toate concluziile analizei” va reveni cu detalii.

”Am cerut și eu informații să văd ce s-a întâmplat în acea perioadă. Știm foarte bine că au fost probleme cu furnizarea agentului termic pentru acea zonă la începutul anului. Nu știu dacă se remediase sau nu. Vom vedea exact care au fost parametrii în care a fost furnizat agentul termic. Repet: este o anchetă în derulare și vom vedea exact ce s-a întâmplat. Pe mine mă interesează mai mult să vedem ce s-a făcut după tragedia de la Piatra Neamț pentru că a existat o anchetă, au existat mai multe rapoarte, a existat și un plan de măsuri și vreasă văd dacă acelea au fost implementate. Ceea ce s-a întâmplat la Matei Balș vom avea concluzii în curând și vom vedea de aici dacă trebuie să luăm și alte măsuri”, a adăugat premierul Cîțu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel