Ioana Năstase, infectată cu COVID-19. Cum se simte soția lui Ilie Năstase

Angela Sabău |
Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, în vara anului trecut. Foto: Facebook
Ioana și Ilie Năstase, în vara anului trecut. Foto: Facebook

Ioana Năstase a fost infectată cu COVID-19, după ce a fost în Turcia alături de soțul ei, Ilie Năstase.

Ioana și Ilie Năstase au plecat în Turcia într-o vacanță pentru a se relaxa. Din nefericire, lucrurile nu au mers conform planurilor, și asta pentru că cei doi s-au infectat cu noul coronavirus. Se pare că atât Ioana, cât și Ilie Năstase au contractat o formă ușoară a virusului.

''Cei doi au venit din Turcia, din Istanbul mai exact, una dintre destinațiile lor preferate, dar din păcate, așa cum vă spuneam finalul nu a fost dorit de niciunul dintre ei. Asta după ce, Ilie Năstase s-a simțit rău și a decis să se testeze. Din păcate, testul a ieșit pozitiv, de asemenea, și Ioana este infectată cu acest virus. Din primele informații pe care le avem, Ilie Năstase nu are simptome foarte grave, din fericire a făcut o formă ușoară a bolii'', a transmis redacția Antena Stars

Chiar și așa, Ilie Năstase a fost internat în spital, deoarece starea sa de sănătate nu este una tocmai bună.  Tenismenul a declarat că este sub supravegherea medicilor și se fac mai multe investigații.

 „Stai așa… (n.r. tușește de mai multe ori). Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc.  Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”, a declarat Ilie Năstase.

Citește continuarea pe Spectacola și află toate detaliile despre starea lui Ilie  Năstase și a soției lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel