Iohannis: Ne aflăm într-un veritabil val doi al pandemiei COVID

Adisa Codruț |
Data publicării:
Mască
Mască

Șeful statului a declarat joi, 29 octombrie, că se înregistrează recorduri negative în mai toate țările europene din pricina infecției COVID.

Președintele României, Klaus Iohannis, a afirmat joi, 29 octombrie, că ”ne aflăm, din păcate, într-un veritabil val 2 al pandemiei, iar dacă ne uităm la cifrele raportate zilnic, observăm că se înregistrează recorduri negative la nivelul tuturor indicatorilor în majoritatea țărilor europene”.

Acesta a mai declarat că ”efortul de a reduce curba infecțiilor trebuie să fie unul colectiv pentru că până nu vom fi cu toții în siguranță nimeni nu va fi cu adevărat ferit de pericolul contaminării. Solidaritatea este cuvântul de ordine și, cred, eu, cheia care ne va permite să depășim această teribilă încercare”, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel