Kamala Harris, prima femeie vicepreședinte SUA. Alina Anghel: reprezintă îmbinarea PERFECTĂ a ceea ce este America

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Steagul american, un simbol al democrației  FOTO: Pixabay
Steagul american, un simbol al democrației FOTO: Pixabay

Alina Anghel a vorbit despre noua administrație care va conduce SUA și despre importanța noului vicepreședinte american, Kamala Harris.

Alina Anghel a vorbit, în cadrul Interviurilor DC News, despre rolul pe care Kamala Harris îl are în viața politică din Statele Unite ale Americii, prima femeie vicepreședinte. 

„Se spune despre noua administrație care se va instala în Washington, D.C. că este administrația Obama 3. Foarte mulți din cele două administrații Obama fac parte din cabinetul lui Joe Biden. Dar, categoric, Kamala Harris este o femeie foarte pregătită, este politician foarte implicat, ea este cea pe care s-a mizat în eventuala necesitate a unui transfer de putere. (...) Din punctul multora de vedere, Kamala Harris a reprezentat un atu, nu doar pentru că a scris istorie devenind prima femeie vicepreședinte din istoria SUA, dar Kamala Harris reprezintă ce are America mai bun. (...) Reprezintă îmbinarea perfectă a ceea ce face America și ceea ce este”, a punctat Alina Anghel.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel