Keo, despre recuperarea post-COVID: Nu mă simt foarte "original". A fost un pic mai complicat decât mă așteptam

Keo Foto: Facebook Keo
Keo Foto: Facebook Keo

Keo a trecut prin experiența COVID-19, după ce în 2021 a fost operat de hernie de disc. Cum se recuperează și cum a fost surprins.

Keo încearcă să se recupereze după ce a trecut de perioada de carantină. Artistul a stat 10 zile în izolare, după infecția COVID, deși este vaccinat cu schema completă.

În luna februarie, Keo a fost depistat pozitiv Covid. Artistul s-a izolat imediat, însă, în loc să stea cele 5 zile în carantină, având în vedere că este vaccinat cu schema completă, acesta a fost nevoit să rămână 10 zile în carantină, după ce, și fiica sa a luat virusul. Din fericire, artistul a avut o formă ușoară a bolii și nu au existat complicații. Cu toate astea, condiția fizică a artistului a avut de suferit. Anul trecut, el a suferit o intervenție chirurgicală, după ce medicii i-au descoperit trei hernii. 

La câteva zile de la ieșirea din izolare, reporterii Spectacola l-au surprins pe artist într-un parc din Capitală, în timp ce efectua mai multe exerciții fizice. 

Contactat telefonic de reporterii Spectacola.ro, Keo a declarat:

“Am stat în casă 10 zile, a fost un pic mai complicat decât mă așteptam. Am luat și antibiotic și cortizon, la recomandarea și supravegherea doamnei Prof Univ. DR Carmen Dorobăț, medic boli infecțioase. Acum mă simt mult mai bine, dar încerc să mă refac cât mai repede, și prin sport. Așadar, ies la jogging, mișcare în aer liber, și am început și înotul. Încerc o dată la două zile să fac mișcare, alternez. O zi la sport, o zi la înot, depinde.

Mă simt ok și mi-am reluat activiatatea, proiectele. Mulțumesc pentru griji, am primit multe mesaje, însă recunosc că nu mă simt foarte “original”, să spun așa, pentru că, până la urmă, aproape toată lumea a trecut prin boală, cel puțin asta am observat în anturajul meu”, a declarat Keo, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Keo, operat de hernie

 

În 2021, Keo a fost supus unei intervenții chirurgicale, după ce acesta a fost diagnosticat cu trei hernii. La vremea respectivă, soția artistului că intervenția a fost una complexă și că medicii i-au efectuat  și o oparație exploratorie pentru a exclude și alte probleme.

Artistul a fost operat pentru două hernii inghinale și una femurală, iar intervenția a durat aproximativ 3 ore, fiind puțin mai dificilă. Acesta a fost internat timp de o săptămână.

„Se simte din ce în ce mai bine. A fost o operație dificilă și complexă având în vedere că au fost trei hernii plus o operație exploratorie, ca să vadă medicul chirurg dacă există și alte probleme. Este nevoie de timp să se recupereze pentru a fi la fel ca înainte.”, a mărturisit Misty la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel