Lansare la Academia Română: „Pandemia Covid-19 în România”. Academia de Sănătate (Partea II)

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Luni, 10 august, de la ora 11.00, la emisiunea Academia de Sănătate, puteți urmări partea a II-a a dezbaterii prilejuită de lansarea volumului „Pandemia Covid-19 în România” al Academiei Române.

La partea a doua a ediției speciale a emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, dedicată lansării volumului „Pandemia Covid-19 în România” al Academiei Române, participă importante nume din medicina românească. 

Printre invitați se numără: acad. Prof. Dr. Victor Voicu, vicepreședinte al Academiei România și președinte al Secției de Medicină; acad prof. Dr. Irinel Popescu; acad. Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române; prof.dr. Doina Azoicăi; Prof.dr. Șerban Bubenek; Prof.dr. Emanoil Ceaușu; Prof.dr. Horațiu Moldovan; Prof.dr. Maria Dorobanțu; Prof.dr. Costin Cernescu; Prof.dr. Adrian Pană; Prof.dr. Gabriela Marinoschi și Prof.dr. Amanda Rădulescu.

Dezbaterea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC NewsTV, luni, 10 august, de la ora 11.00.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel