Lidia Fecioru, sfaturi karmice esențiale pentru a ne îmbunătăți destinul: Karma vine ca un tăvălug de 9 ani din urmă, e ca blestemul

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru. Foto: Print screen Antena 3
Lidia Fecioru. Foto: Print screen Antena 3

Bioenegoterapeuta Lidia Fecioru a dezvăluit câteva sfaturi karmice importante pentru a ne putea îmbunătăți destinul.

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele mai importante lucruri ce trebuie să le facem pentru a ne îmbunătți destinul, pentru a scăpa de păcatele moștenite de la părinți și a nu le mai da mai departe, copiilor noștri.

„Trebuie să avem înțelepciunea de a percepe ce avem noi de îndreptat din karma precedentă, pentru că moștenim jumătate din ea, și ceea ce construim noi pentru copiii noștri care duc karma mai departe. Este foarte important ca, pe cât putem, să îndreptăm din karmă. Iar cum timpul nu este foarte generos cu noi, trebuie să învățăm să face ACUM lucrurile, să nu le mai amânăm”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.

De asemenea, ea a avertizat: Karma ne iubește atunci când o iubim și noi. Nu există să urăști și să ți se întoarcă iubire înapoi. 

Orice amânare înseamnă nerezolvare!

Orice amânare înseamnă nerezolvare, atenționează Lidia Fecioru. De aceea de multe ori dăm de situații în care se spune - așa cum a avut maică-sa sau taică-su, așa are și copilul. 

Păcatele părinților le duc copiii, a amintit și Mihai Voropchievici o vorbă din popor.

„Asta este karma care vine și nu o îndreptăm”, a completat și Lidia Fecioru. „De ce sunt copii care au ieșit din doi părinți dependenți de alcool, cu probleme și ies copii minunați care ajung oameni buni cu funcții înalte? Pentru că au înțeles că trebuie să își schimbe destinul, karma. 

Copiii abandonați când sunt înfiați își schimbă viața și karma moștenită de la cei care le-au dat viață. Universul face chestia asta fără să ne dea explicații.

Când ne dorim răzbunare începem să fim negativi și să ne încărcăm cu lucruri rele și începe să ne meargă prost. Spune de multe ori, domnule, de când m-am certat cu X nu mai îmi merge nimic! Dar asta pentru că te-ai întors pe negativ și nu mai pozitivezi nimic. Este bine să învățăm de la copii care se ceartă, se bat dar se împacă repede. 

Cum ne-am negativat un pic - de frustrare, de răutate, de răzbunare, de invidie, foarte greu mai devenim pozitivi. 

 Analizați ce câștigați din răzbunare în condițiile în care nu vă va fi mai bine, pe termen lung. E doar o satisfacție de moment răzbunarea... Lasă-l cu Dumnezeul lui pentru că vine destinul, vine Universul și echilibrează lucrurile! 

Să nu uităm că nu vom plăti decât ce este pe drept făcut! Dacă e pe strâmbăciune, Universul nu va răsplăti niciodată. Și totul aici, în această viață - și primim plata, și dăm plată. Să nu lăsăm sentimentele de răzbunare să ne stăpânească sufletul!”, a explicat Lidia Fecioru.

Iertarea este cea mai mare eliberare! 

„Iertarea îl poate face pe celălalt să înțeleagă că a greșit. Dacă celălalt nu acceptă scuzele și iertarea nu merită să te mai gândești la el. Rupe-ți gândul și mergi cu Dumnezeu! 

Ne putem lăsa în voia karmei? Ei bine, trebuie să ținem cont de faptul că Dumnezeu își face lucrarea până la om, când El se oprește și dă voie liberului arbitru să se manifeste. Este alegerea omului de a face pasul sau de a nu îl face. De aceea este bine să decidem fără a ne lăsa influențați de alții. 

Viața e foarte simplă, oamenii și-o complică. Dacă oamenii nu și-ar ridica ziduri între ei, ar fi excepțional!”, a mai spus ea. 

Cum se plătește karma

„Și răul și binele este identic din punct de vedere al plăților karmice, și dacă ai primit răsplată și dacă ai dat răsplată - avertizează Lidia Fecioru. 

Karma vine ca un tăvălug de 9 ani din urmă, e ca blestemul. Dacă nu conștientizăm în viață că avem de schimbat ceva, e ca tăvălugul, se tot rostogolește peste noi și neam. 

Totul vei plăti pe loc, în viața asta, o să apară oameni în viața ta care special te vor ajuta să îți cureți karma. Există căsnicii nefaste pe o perioadă foarte scurtă... ori alte întâmplări ale sorții. Nimic nu e întâmplător. Nu știu cine ține contabilitatea lui Dumnezeu, dar tare mi-ar place să îl cunosc - a mai glumit Lidia Fecioru în stilu-i caracteristic.    

Cel mai prețios sfat atunci când vine vorba de karmă: ascultați-vă sufletul, nu încercați să copiați, nu încercați să păcăliți soarta și karma, că nu merge! 

Dacă ești nemulțumit de viața pe care o ai schimbă în tine ceva nu căuta la celălalt.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel