Lidia Fecioru, TRUC genial cu degetul MARE pentru eliminarea stresului: Cu toții putem să-l facem!

Anisia Nica |
Data actualizării: | Data publicării:
lidia fecioru FOTO: captura ecran Antena 3 (YouTube)
lidia fecioru FOTO: captura ecran Antena 3 (YouTube)

Lidia Fecioru ne dezvăluie un secret pentru eliberarea stresului din tratamentele chinezești. Care este legătura dintre degete și organe interne?

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, unde a dezvăluit un remediu minune, care duce la îndepărtarea stresului, a stărilor de supărare, dar previne și îmbolnăvirea organelor interne.

"Este un fel de exercițiu, pe care putem cu toții să-l facem, cu ambele noastre mâini. Degetul mare ține de griji și de durerile de stomac. Când suntem îngrijorați, când trecem printr-o perioadă de stres, de răspundere ne ia durerea de stomac. Grija și stresul sunt degetele mari. Acest exercițiu este de la chinezi, din tratamentele chinezești. Se strânge degetul bine și îl putem lăsa așa 3-4 minute și de la o mână, și de la cealaltă.

Degetul arătător îl folosim atunci când avem frici și mai ține de tot ce înseamnă rinichi și sistemul urinar. Același lucru facem, ținem degetul strâns, pentru 3-4 minute și când ne obosește mâna, facem la celălalt deget.", a declarat Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Remediul pentru celelalte organe interne

"Degetul mijlociu este când avem supărarea aia, răbufnirea puternică și ține de ficat și pancreas. Același lucru, când simțim această stare, este bine să facem acest exercițiu al degetelor, pentru a preveni durerea pancreasului și a ficatului.

Inelarul este pentru oamenii care sunt depresivi, când moarte cineva, suntem în doliu, ține de intestinul gros și de plămâni. Trebuie făcut același lucru.

Degetul mic este când avem suferința căreia nu-i dăm nicio explicație, avem o stare de disconfort, nu ne simțim bine și ține de intestinul subțire și inimă. Când trecem prin aceste stări, este bine să facem aceste exerciții, pentru a preveni îmbolnăvirea organelor din interior.", a mai spus ea.

Lidia Fecioru, pilda zilei

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Lidia Fecioru a spus și pilda zilei.

"Se spune că dacă cineva nu ți-a îndreptățit așteptările, nu te supăra pe el, așteptările erau ale tale, nu ale lui. Niciodată să nu râdem...Citește mai departe pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel