Alimentul banal care șterge ridurile. E elixirul anti-ageing și reface structurile pielii
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Dacă ți-au mai rămas alimente pe care nu le-ai putut mânca, nu le arunca.
Șase tipuri de alimente pot fi ținute la congelator, fără să se strice.
1. Unt sărat
Untul sărat îngheaţă şi se dezgheaţă foarte uşor, fără să își piardă aroma.
2. Mozzarella mărunţită
Mozzarella mărunțită rezistă mult timp în congelator, are termen de valabilitate mare și este extrem de ușor de decongelat.
3. Pepperoni
Pepperroni pot fi păstrați la congelator, fără să-ți fie teamă că își vor pierde din aromă.
4. Pâine
Orice fel de pâine poate fi păstrată în congelator, fie că este din comerț, fie preparată în casă. În momentul în care vrei să o mănânci, o poți încălzi la microunde sau o poţi pune pe grill să se rumenească.
5. Supă
Dacă ai făcut prea multă supă și nu vrei să o arunci, atunci pune-o în caserole și bag-o în congelator.
6. Seminţele, cerealele şi făina integrală
Semințele, cerealele și făina integrală sunt ușor de păstrat la congelator, pentru o perioadă mai lungă de timp.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Frigul și iarna vin cu provocări mari pentru piele, mai ales pentru mâini, care sunt expuse constant la frig, vânt și umezeală.
Articolul de îngrijire plin de pesticide și produse cancerigene. Experții sunt îngrijorați.
Părul este una dintre cele mai expresive trăsături ale noastre – ne definește stilul, personalitatea și starea de spirit.
Cât de des ar trebui să îți speli lenjeria de pat pe timpul iernii. Temperatura la care trebuie spălate.
Acesta este secretul longevității. Cercetătorii au descoperit de ce japonezii trăiesc atât de mult.
Adevărul șocant despre barbă: este mai murdară decât o toaletă publică? Uite ce au descoperit cercetătorii!
Cum funcționează cu adevărat spray-ul de bronzare. Ce trebuie să știi înainte de a-l aplica.
Un nou studiu arată că Omega-3 ar putea întârzia îmbătrânirea. Cum e posibil și ce au descoperit cercetătorii.