Liviu Dragnea, infectat cu noul coronavirus. Care este starea fostului lider PSD

Adisa Codruț |
Data publicării:
Liviu Dragnea. Foto: Facebook
Liviu Dragnea. Foto: Facebook

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat în închisoare, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, el fiind transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a primi tratament.

Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a confirmat, pentru Agerpres, că fostul lider al PSD a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus și a explicat că, deocamdată, starea acestuia este bună.

Dragnea a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava, unde sunt tratați deținuții infectați cu SARS-CoV-2. El va rămâne internat la spital timp de 14 zile, iar conducerea penitenciarului face o anchetă pentru a afla de unde s-au infectat fostul lider PSD și colegul lui de celulă.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanța supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel