LOVITURĂ pentru părinți în noul an școlar. N-AU cale de scăpare: SUNT OBLIGAȚI să facă așa ceva

Adisa Codruț |
Data publicării:
Premierul Ludovic Orban. Foto: Gov.ro
Premierul Ludovic Orban. Foto: Gov.ro

Mai sunt câteva zile până la începerea școlii, dar nu există încă prea multe certitudini referitoare la felul în care se vor desfășura orele. 

Guvernul a descris mai multe scenarii posibile, în funcție de situația pandemiei în fiecare localitate și a plasat răspunderea la nivelul autorităților școlare și al școlilor. Există incertitudini mari privind desfășurarea în siguranță a procesului de învățământ atât la clase, cât și online. Foarte multe școli nu îndeplinesc condițiile impuse de Guvern pentru a realiza distanțarea fizică dintre elevi. Riscul de îmbolnăvire cu Covid-19 este deci ridicat și el nu planează doar asupra elevilor, ci și asupra părinților și bunicilor lor.

De pildă, în scenariul mixt, doi părinți care se află peste zi la serviciu trebuie să... Citește continuarea pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel