Ludovic Orban i-a dat ordin ministrului Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea

Dana Lascu / 09 apr 2020 / 17:40
Sorina Pintea. foto Cronica de Teleorman
Sorina Pintea. foto Cronica de Teleorman

Primul ministru Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, în ședința de Guvern, să o demită pe „noua directoare” care a revenit asupra demisiei de la Spitalul Județean Maramureș, adică pe Sorina Pintea. 

„Domnule ministru Nelu Tătaru, am văzut că președintele Consiliului Județean Maramureș a pus în funcție o directoare la Spitalul Județean”, l-a luat direct premierul  Ludovic Orban pe ministrul Sănătății, la ședința de Guvern care se desfășoară la această oră, făcând referire la Sorina Pintea, fostul manager care a revenit ieri asupra demisiei sale. 

„Am luat legătura și cu prefectul...” a încercat Nelu Tătaru să spună ceva, dar premierul l-a întrerupt. 

„Deci, solicitarea mea este să uzați de prerogativele pe care le-ați dobândit prin Ordonanța de urgență adoptată în baza Decretului privind instituirea stării de urgență și să demiteți, dacă este adevărat că acest lucru s-a petrecut, să demiteți vechiul director care a revenit asupra demisiei, și care, după câte am înțeles, s-a numit pe sine director medical în spitalul județean”, a punctat Ludovic Orban. 

„Da, am luat legătura în Maramureș și pregătim procedurile”, a explicat Nelu Tătaru. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy