Ludovic Orban i-a dat ordin ministrului Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Sorina Pintea. foto Cronica de Teleorman
Sorina Pintea. foto Cronica de Teleorman

Primul ministru Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, în ședința de Guvern, să o demită pe „noua directoare” care a revenit asupra demisiei de la Spitalul Județean Maramureș, adică pe Sorina Pintea. 

„Domnule ministru Nelu Tătaru, am văzut că președintele Consiliului Județean Maramureș a pus în funcție o directoare la Spitalul Județean”, l-a luat direct premierul  Ludovic Orban pe ministrul Sănătății, la ședința de Guvern care se desfășoară la această oră, făcând referire la Sorina Pintea, fostul manager care a revenit ieri asupra demisiei sale. 

„Am luat legătura și cu prefectul...” a încercat Nelu Tătaru să spună ceva, dar premierul l-a întrerupt. 

„Deci, solicitarea mea este să uzați de prerogativele pe care le-ați dobândit prin Ordonanța de urgență adoptată în baza Decretului privind instituirea stării de urgență și să demiteți, dacă este adevărat că acest lucru s-a petrecut, să demiteți vechiul director care a revenit asupra demisiei, și care, după câte am înțeles, s-a numit pe sine director medical în spitalul județean”, a punctat Ludovic Orban. 

„Da, am luat legătura în Maramureș și pregătim procedurile”, a explicat Nelu Tătaru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel