Managerul Spitalului de Boli Infecțioase, SCHIMBAT! Rocada mică, motive administrative

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Dr Cristian Oancea, noul manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara. Foto: Facebook
Dr Cristian Oancea, noul manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara. Foto: Facebook

Rocada mică la Spitalul de Boli Intecțioase Victor Babeș din Timișoara. Ministrul Sănătății i-a inversat în funcții pe manager și pe directorul medical.

Practic, fostul director medical, dr Cristian Oancea e acum managerul Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, iar fostul manager, dr Voichița Lăzureanu e noul director medical. Numirea a venit de la București, spitalul fiind în subordinea Ministerului Sănătății.

Practic nu s-a schimbat mare lucru, pentru că cei care iau decizii sut aceiași, diar că inversați între ei. Motivul ar fi că fostului manager îi expirase mandatul, iar actualul manager este interimar.

Informația a fost confirmată de Ministerul Sănătății.

„Continuăm în aceeași echipă pentru binele pacienților. Mandatul doamnei director a expirat și nu mai putea fi numită, iar eu mi-am depus dosarul pentru concurs. Am fost numit director interimar, iar Voichița Lăzureanu este director medical", a declarat, pentru tion.ro, dr Cristian Oancea, noul manager al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș" din Timișoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel