Maria Dragomiroiu, SECRETUL unui păr lung și strălucitor. Vedeta aplică un truc vechi, cu rezultate FABULOASE

Maria Dragomiroiu, SECRETUL unui păr lung și strălucitor. Vedeta aplică un truc vechi, cu rezultate FABULOASE, FOTO Facebook
Maria Dragomiroiu, SECRETUL unui păr lung și strălucitor. Vedeta aplică un truc vechi, cu rezultate FABULOASE, FOTO Facebook

Cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu are un truc fabulos pentru podoaba capilară. 

Maria Dragomiroiu se poate mândri cu un păr lung și strălucitor, căruia îi acordă mare atenție și îngrijire.

Recent, vedeta a dezvăluit că, după ce îl spală, îl usucă printr-o tehnică anume, folosită cândva pentru uscarea mai rapidă a hainelor. 

„Eu stau o oră să îmi spăl părul. Așa se făcea la chiloți înainte, toată lumea știe. Se ia un prosop curat și uscat, se pune chilotul și se rulează pentru a trage apa din el. Așa se uscau înainte hainele mai repede. Așa fac și eu la păr, dar trebuie o tehnică anume. Părul se tocește pentru că se electrizează, se freacă de spate și se exfoliază. Trebuie să îți prinzi părul sus”, a mărturisit Maria Dragomiroiu într-o emisiune TV.

Ce NU face niciodată cu părul

Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu nu aruncă niciodată părul în chiuvetă sau în toaletă. Aceasta spune că așa îi arată iubire părului. 

"Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată! Cum să arunc părul meu la gunoi?

Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber”, a povestit artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel