Medicul Monica Pop: AȘA NU E CORECT! Astfel nu se induce panică ?

Angela Sabău |
Data publicării:
Prof Dr Monica Pop. Foto: DC Medical
Prof Dr Monica Pop. Foto: DC Medical

Medicul Monica Pop a izbucnit pe pagina ei de socializare, unde a tansmis un mesaj despre ce nu spun autoritățile.

Medicul oftalmolog Monica Pop a reacționat pe pagina ei de socializare, unde a criticat autorităpțile pentur modul în car se face informarea rivind numărul infecțiilor din județe. 

„DIN NOU COVIDIADA!
Se vorbește zilnic de numărul de infectați din București și din diferite județe. Dar nu se spune corect și că în București sunt 4.000.000.( PATRU MILIOANE) de oameni, iar în județele de care se vorbește, 400.000 sau nici atât. De obicei, cam la același număr de infectați! Astăzi, mai mulți! Vin din concediu și unii, destui, se opresc prin București. De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din capitală, și nu cifre?
AȘA NU E CORECT! Astfel nu se induce panică ? Nu, spun autoritătile!
Iar de cînd s-au redeschis restaurantele și sălile de teatru și film ( parțial, oricum), n-avea nimeni timp să se infecteze, că să se poată da vină pe asta. Oricum, trebuiau redeschise de câteva luni. În realitate, nici
NU TREBUIAU ÎNCHISE! S-a rezolvat ceva prin închiderea lor?! Noi, în rău, chiar nu trebuie să avem egal pe această planetă?! De ce să fim jos??!! Că NU E DELOC AȘA!!!”, a scris ea pe pagina ei de socializare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel