Urmărește dezbaterea live

Mihai Morar: Suntem țara care respectă cel mai puțin restricțiile. În continuare e o veselie

Irina Radu |
Data publicării:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Prezentatorul TV și de radio Mihai Morar spune că România este țara care a luat cel mai târziu măsurile de restricție, precum și țara care respectă cel mai puțin regulile anti-coronavirus. 

România a luat foarte târziu măsuri de restricție și, pe lângă asta, românii nu respectă regulile impuse de autorități. 

"Eu de felul meu fierb, nu suport, de exemplu, autoritatea asta pusă fără să fie explicată cum trebuie. Respect ceea ce pot să înțeleg. De ce luăm măsura asta? Pentru că ne duce în punctul ăla.

Noi suntem nicicum. Adică mi se pare că suntem și țara care a luat cel mai târziu măsurile de restricție, suntem și țara care respectă cel mai puțin, în continuare e o veselie. Eu cred că e vorba și despre comunicare, iar în vârful treburilor sunt niște oameni care poate că sunt bine intenționați, dar nu știu să comunice.", a declarat Mihai Morar la Gândul Live

"Stresul e o eliberare chimică, nu e doar o percepție, dar depinde cum îl tratăm fiecare. Și asta depinde de o grămadă de variabile. Dar în primul și în primul rând cred că ar trebui să ne întoarcem la noi și asta cu libertatea, că de aici plecasem, au fost vremuri mult mai grele pentru libertate decât acum. Totuși, trăim o vreme de liniște socială și economică, după cum se vede, pandemia asta nu a lovit economia așa de tare. Sau nu știm încă.", a mai spus Morar. 

Citește și Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca. Primele declarații: A fost extrem de simplu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel