Milioane de oameni, testați rapid după un focar de COVID. Trei cazuri pozitive într-un weekend

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Într-o metropolă din estul Chinei s-a organizat o campanie rapidă de testare în masă după ce s-au depistat trei cazuri pozitive weekendul trecut.

Autoritățile din metropola Quingdao, port din estul Chinei, au organizat o campanie rapidă de testare în masă după ce au fost înregistrare trei cazuri pozitive weekedul trecut. S-au luat trei milioane de probe. În metropola chineză trăiesc în jur de 9 milioane de rezidenţi ai săi după descoperirea unui mini-focar de coronavirus.

Astfel s-au instalat rapid mai multe corturi medicale în toate zonele oraşului, iar locuitorii au fost informaţi în legătură cu cele mai apropiate centre de testare în raport cu domiciliile lor de către reprezentanţii autorităţilor locale de sector.

Mia multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel