Ministrul Ioana Mihăilă, la Iași la deschiderea Maratonului Vaccinării la UMF Gr.T. Popa

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății. Foto: Facebook
Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății. Foto: Facebook

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, efectuează, în perioada 4 - 6 iunie a.c. vizite în județele Iași, Vaslui și Vrancea unde participă participa la activități de vaccinare inclusiv în mediul rural. Conferința de presă de la Iași, de la ora 16.00, de la Maratonul Vaccinării de la UMF Gr.T. Popa, LIVE pe DC Medical

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, va avea, printre altele, întâlniri cu reprezentanți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, precum și întâlniri cu manageri de spitale din subordinea Ministerului Sănătății, cu medici de familie și reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică.

Declarațiile de presă de vineri, 4 iunie, ora 16.00, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” de la deschiderea Maratonului de vaccinare, vor fi trasmise LIVE și de DC Medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel