Ministrul Sănătății Cseke Attila va primi mâine a treia doză de vaccin anti-COVID

Adisa Codruț |
Data publicării:
Cseke Attila, ministru interimar al Sănătății   Foto: digi24
Cseke Attila, ministru interimar al Sănătății Foto: digi24

Ministrul Sănătății Cseke Attila va face marți, 28 septembrie, a treia doză de vaccin anti-COVID.

Ministrului Sănătății Cseke Attila i se va administra marți, 28 septembrie, a treia doză de vaccin anti-COVID, potrivit unui comunicat oficial.

”Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății se va afla mâine, orele 9.00 la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”.

Ministrul interimar al Sănătății va primi cea de - a treia doză de vaccin anti-COVID”, se arată în informare.

Cseke Attila este din 8 septembrie ministrul interimar al Sănătății. ”Ieri după masă am preluat mandatul interimar de ministru al Sănătății și am fost aici, am semnat protocolul de predare-preluare cu doamna ministru Mihăilă și am avut o discuție cu conducerea Ministerului Sănătății, pe care evident că o să continui în următoarele zile. Sunt câteva chestiuni care ne preocupă și care au fost pregătite – în primul rând, cel mai important lucru, menținerea capacității instituționale a unităților sanitare de gestionare a pandemiei, a valului 4.

S-a pregătit această decizie pe care categoric o susținem, în sensul menținerii deschise a spitalelor cu fluxuri mixte Covid și non-Covid, acesta este unul din cele mai importante deziderate, acela de a asigura această capacitate instituțională”, a declarat Cseke Attila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel