Ministrul Sănătății: este un protest pur politic. Prefer să discutăm fără megafon

Angela Sabău |
Data publicării:

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a spus în cadrul unei conferințe de presă că este dispus să stea de vorbă cu protestatarii, dar că este un protest politic, făcut de un partid politic, care transmite un mesaj politic.

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, spune că protestul ce a avut loc astăzi este unul „pur politic”. el spune că este dispus să stea de vorbă cu protestatarii, da „fără megafon”.

”Nu aș avea o problemă (să discut cu ei, n.r.), dar înțelegere mea este că e un protest pur politic, făcut de  un partid politic, care are de livrat mesaje politice. Dacă orice om din țara asta vrea să fie de folos sau vrea, împreună să discutăm ceva anume, sau vor să-mi scrie, de asemenea, vor să vină la o discuție, sigur că pot să am o discuție cu oricine și timpul îmi pune într-adevăr anumite limitări, dar o să fiu aici și în seara asta până târziu, o să fiu și mâine cu mai bine de jumătate din echipă, nu am o probleme să discut cu nimeni, dar aș vrea dacă se poate  fără megafon și o discuție despre cum să facem lucrurile mai bine, mai repede în țara asta, așa încât oamenii care merg în spital să meargă acolo și să se știe în siguranță”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel