Monica Pop: Știți doar să blamați! N-ați sărit să ne apărați niciodată

Bianca Ştefan |
Data publicării:
Monica Pop
Monica Pop

Medicul oftalmolog Monica Pop a răbufnit pe rețelele sociale după ce mai multe persoane au blamat oncologi eminenți pentru că niște firme de medicamente le-au plătit deplasările la congrese de specialitate. Pop a explicat ce anume fac medicii cu banii.

''CE FAC MEDICII cu BANII?! PERFORMANȚA în MEDICINA ROMÂNEASCĂ TREBUIE SUSȚINUTĂ, NU ÎMPIEDICATĂ! Pentru NOI TOȚI!

Josnicii care îi denumesc "șpăgari" pe cei care stau zi și noapte să vindece de inimă sau de cancer sau de orice, se întreabă vreodată cum fac aceștia pentru a afla tratamentele, tehnicile și medicamentele noi și modul lor de utilizare? Cum și din ce?

S-a mai reparat salarizarea în sănătate. Noroc cu doamna ministru! Ani de zile a fost doar un fel de voluntariat. Dar nu v-a păsat, n-ați sărit să ne apărați niciodată, dimpotrivă! Plătim asigurări de sănătate ca oricine, nici o facilitate cât de mică! Deși suntem expuși unor riscuri mari! Și taxe de malpraxis, degeaba, plătim! Și medicii și asistenții medicali!

Pretențiile de la medici, însă, cât casa!

Un medic primar la noi în spital, cu o gardă, ia acum în mină cam 7500 - 8000 de lei. (pt că " dările" către stat sunt 45%. din salariu)! Cei din UPU și ATI, mai mult pt că au sporuri. Doar ei, dar și munca lor e mai grea, mai riscantă și mai epuizantă! Suportă(m) multe!

Ați sărit să blamați repede oncologi eminenți pentru că niște firme de medicamente le-au plătit deplasarea la un congres de specialitate. Dar, dacă vă îmbolnăviți de cancer (din păcate, tot mai mulți, pe plan mondial), vreți să fiți tratați modern, cu medicamente noi și tehnici și tratamente eficiente. (Și la fel în toate specialitățile).

Cum să le afle și să le utilizeze la pacienți dacă nu participă la congrese și conferințe de specialitate, în țări în care se investește pentru cercetare și știință? Că la noi...

Sunt Congrese frecvente ale medicilor din toata lumea care se întâlnesc și schimbă experiențe PENTRU A SALVA OMENIREA, pentru a prezenta MEDICAMENTE , TEHNICI NOI și TRATAMENTE SALVATOARE.

Cum să le afle și să le folosească și medicii români?! Avion, taxa de participare, cazare, masă, concediu fără plată... Cum? Cu ce? Din ce bani?

Să blamați! Asta știți! Să dați cu parul!

Doctorul e și el om! Trebuie să trăiască și el! Dacă se poate, LINIȘTIT! Nu stresat, bolnav sau mort de stres și epuizare; nu hărțuit de netrebnicii care nu au nici înțelegere și nici altă treabă! Și care nu știu și nici nu-i interesează să afle cât costă să se ajungă la performanță în medicină! Au doar pretenții și drepturi! Oribil!!!

Felicitări din inimă, medici români! Foarte performanți, mulți! Numai voi știți cu cât sacrificiu ați ajuns pe culmi, al vostru și al părinților voștri!'', este mesajul scris de Monica Pop pe contul personal de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel