Motivul pentru care Cristiano Ronaldo își vopsește unghiile de la picioare negre. Același lucru îl va face și Mike Tyson

Monika Baciu |
Data publicării:
cristiano ronaldo - FOTO: Instagram@cristiano@miketyson
cristiano ronaldo - FOTO: Instagram@cristiano@miketyson

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo își vopsește unghiile de la picioare negre. 

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo își vopsește unghiile de la picioare negre. Cristiano Ronaldo nu a făcut un secret din unghiile pictate de la picioare în timpul vacanței din această vară.

Superstarul de la Al-Nassr s-a bucurat de o binemeritată pauză alături de Georgina Rodriguez și de familia lor pe iahtul său de 5,5 milioane de lire sterline din Sardinia. Cu toate acestea, fanii nu și-au putut lua ochii de la unghiile de la picioare ale lui Cristiano Ronaldo, care păreau a fi vopsite în negru.

Legenda Portugaliei și-a flexat degetele în mai multe instantanee, arătând fiecare unghie de la picior era vopsită cu ojă neagră.

Vezi și: De ce răcim vara și de ce e greșit mitul că "doar cei deștepți răcesc vara". Diferența față de răceala de iarnă. Dorobăț: Atenția la apă și la apa de mare

Oja neagră, beneficii

Dar se pare că există un motiv pentru care Ronaldo și-a vopsit unghiile de la picioare. Și chiar și legenda boxului Mike Tyson se spune că face același lucru cu picioarele sale.

Se știe că Ronaldo face tot ce este necesar pentru a-și prelungi incredibila carieră. Fostul as de la Manchester United și Real Madrid folosește în mod regulat băi de gheață criogenică pentru a-și grăbi recuperarea.

Cristiano Ronaldo este, de asemenea, un adept ferm al unei diete sănătoase, fiind celebru pentru faptul că a schimbat atitudinea coechipierilor săi față de mâncare după ce s-a întors pe Old Trafford.

De asemenea, lui Ronaldo îi place să folosească somnul ca instrument de recuperare nr. 1, făcând până la cinci sieste pe zi, notează The Sun.

Vezi și: Durerea de cap, semnul unui AVC cu efect devastator. Mărturisirile femeii care reînvață să meargă și să vorbească

O practică urmată în rândul luptătorilor de MMA

Potrivit publicației Mens Health din SUA, o practică urmată mai ales în rândul luptătorilor de MMA (Mixed Martial Arts) este vopsirea unghiilor în negru. Și nu, nu este o chestiune estetică - de fapt, este vorba mai degrabă de sănătate!

Vopsirea unghiilor cu o ojă neagră poate ajuta la prevenirea ruperii sau ruperii unghiilor în timpul luptei. Este, prin urmare, o alegere complet funcțională. De fapt, în timpul luptelor, sportivii suferă multe lovituri și șuturi care pot provoca deteriorarea sau ruperea unghiilor de la picioare.

Aplicarea unui strat de lac de unghii poate ajuta la protejarea unghiilor în aceste situații. Men's Health citează revista germană Bild, potrivit căreia această practică este necesară și utilă și pentru a preveni infecțiile fungice ale unghiilor de la picioare.

Mediul umed din interiorul ghetelor de fotbal sau al adidașilor poate favoriza dezvoltarea ciupercilor. Unii sportivi consideră că aplicarea de ojă neagră, care conține adesea agenți antifungici, poate ajuta la prevenirea infecțiilor fungice ale unghiilor, potrivit MSN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel