Motivul pentru care un bărbat a păcălit cadrele medicale să îi facă a treia doză de Pfizer. Cum se simte acum

DCMedical Team / 18 mai 2021 / 10:49
Vaccin
Vaccin

Un bărbat din Dorohoi a păcălit cadrele medicale și i s-a administrat o a treia doză a vaccinului produs de compania Pfizer. La scurt timp, acesta a declarat că își dorește să facă și a patra doză de vaccin.

Un bărbat din județul Botoșani a reușit să păclească cadrele medicale și să i se administreze o a treia doză a vaccinului. Ca urmare a faptului că reprezentanții companiei Pfizer au spus că recomandă un al doilea rapel, bărbatul din Dorohoi a decis că mai are nevoie de încă o doză. Acesta ar fi spus că în urma imunizării s-a simțit mult mai bine, iar serul i-a îmbunătățit vederea și auzul. 

Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani, a intervenit telefonic la Antena 3 pentru a oferi detalii despre cazul bărbatului de 49 de ani care a reușit să păcălească cadrele medicale. Ea a explicat cum a reușit bărbatul să păcălească cadrele medicale și, de asemenea, a spus că bărbatul a solicitat și a patra doză.

Detalii găsiți într-un material pe DC NEWS.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy