Nicușor Dan a avut COVID-19. Bugetul Capitalei, ilegal!

Dana Lascu / 31 mai 2021 / 10:08
Nicușor Dan. Foto: Facebook
Nicușor Dan. Foto: Facebook

Bugetul Capitalei este ilegal și, de asemenea, toate documentele semnate în perioada în care Nicușor Dan a fost în carantină, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2 și a făcut COVID-19. Și asta pentru că nu și-a desemnat cei doi viceprimari care ar fi trebuit să-i preia atribuțiile.

În perioada în care Nicușor Dan se afla în carantină pentru că avea COVID-19, și-a predat atribuțiile de primar general, city managerului. 

Prefectura Municipiului București i-a anunțat însă pe cei din Primăria Capitalei că acesta este un lucru ilegal și neconform cu legislația în vigoare, notează Atena3

Și asta pentru că, în momentul în care primarul general și-a preluat mandatul, trebuia să stabilească cine sunt cei doi viceprimari ai săi, a căror menire este și aceea de a prelua atribuțiile primarului atunci când acesta este plecat, în concendiu de odihnă sau medical. 

Cum acest lucru nu s-a întâmplat, toate deciziile semnate de city manager în perioada în care Nicușor dan a fost în carantină din cauza COVID-19 au devenit oficial nule. 

Printre altele, precizeaă Antena 3, este vorba despre bugetul Capitalei.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy