Nicușor Dan a avut COVID-19. Bugetul Capitalei, ilegal!

Dana Lascu |
Data publicării:
Nicușor Dan. Foto: Facebook
Nicușor Dan. Foto: Facebook

Bugetul Capitalei este ilegal și, de asemenea, toate documentele semnate în perioada în care Nicușor Dan a fost în carantină, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2 și a făcut COVID-19. Și asta pentru că nu și-a desemnat cei doi viceprimari care ar fi trebuit să-i preia atribuțiile.

În perioada în care Nicușor Dan se afla în carantină pentru că avea COVID-19, și-a predat atribuțiile de primar general, city managerului. 

Prefectura Municipiului București i-a anunțat însă pe cei din Primăria Capitalei că acesta este un lucru ilegal și neconform cu legislația în vigoare, notează Atena3

Și asta pentru că, în momentul în care primarul general și-a preluat mandatul, trebuia să stabilească cine sunt cei doi viceprimari ai săi, a căror menire este și aceea de a prelua atribuțiile primarului atunci când acesta este plecat, în concendiu de odihnă sau medical. 

Cum acest lucru nu s-a întâmplat, toate deciziile semnate de city manager în perioada în care Nicușor dan a fost în carantină din cauza COVID-19 au devenit oficial nule. 

Printre altele, precizeaă Antena 3, este vorba despre bugetul Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel