O femeie, refugiată din Afganistan, a născut la bordul unei aeronave militare americane

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Femeia a născut în aeronavă   Sursa foto: https://twitter.com/AirMobilityCmd/status/1429221286341980163/photo/2
Femeia a născut în aeronavă Sursa foto: https://twitter.com/AirMobilityCmd/status/1429221286341980163/photo/2

O femeie, refugiată afgană, a născut sâmbătă, chiar în avionul militar, imediat după ce a aterizat pe baza aeriană Ramstein din Germania.

Reprezentanții aviației americane au spus că femeia a intrat în travaliu la bordul aeronavei de transport C-17, în a doua parte a călătoriei sale după evacuarea din Afganistanul controlat de talibani.

Din cauza complicațiilor pe care le-a avut femeia la naștere, cauzate de presiunea scăzută, pilotul a decis să coboare în altitudine, pentru a mări presiunea din interiorul aeronavei, au mai scrisei pe Twitter. 

Personalul medical militar a ajutat-o pe femeie să nască chiar în aeronavă, după ce au aterizat la baza di Germania. Mama și fetița ei au fost apoi transportate la o clinică medicală din apropiere și sunt în stare bună.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel