Oana Roman, totul despre depresia de care suferă de ani de zile: "Este extrem de periculoasă și poate fi fatală"

DCMedical Team |
Data publicării:
Oana Roman
Oana Roman

Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit despre depresia și anxietatea cu care se confruntă de ani buni.

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Fosta soție a lui Marius Elisei este foarte activă pe rețelele de socializre, acolo unde împarte cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, aceasta și-a deschis sufletul și le-a vorbit celor care o urmăresc despre problemele cu care se confruntă de ani de zile. 

Mai exact, potrivit spuselor ei, Oana Roman se confruntă cu depresia și anxietatea încă de pe vremea adolescenței și de-a lungul timpului a trecut prin tot felul de stări. Aceasta a mărturisit că a avut chiar și episoade negre, însă a reușit cu ajutorul terapiei să țină afecțiunea departe.

„Nu treci peste depresie, peste anxietate și peste atacuri de panică fără terapie. Este importantă credința și rugăciunea, dar în același timp este important să faci terapie. Depresia este o afecțiune medicală ca orice altă afecțiune. Este extrem de periculoasă și poate fi fatală, trebuie tratată la doctor. Treci peste ea în sensul că reușești să o faci să se diminueze foarte mult”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește în continuare ce spune Oana Roman despre depresia de care suferă, pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel