Operaţii în cabinete de apartament. Pintea: Ştii că nu mergi la medic

DCMedical Team |
Data publicării:
Sorina Pintea
Sorina Pintea

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că acele persoane care se duc într-un apartament pentru o operaţie estetică ştiu că, de fapt, nu merg la medic. 

"Atunci când te duci, tu, ca om, într-un apartament, să îţi faci o procedură de genul acesta, cred că ştii din start că nu mergi la medic şi că acea persoană nu figurează în evidenţele Ministerului Sănătăţii sau ale DSP. Pot să vă spun că şi în Bucureşti mai sunt clinici unde lucrează persoane care nu au competenţă pentru această zonă, de exemplu medici stomatologi care nu au competenţe pentru partea de chirurgie estetică. Poate comisia de specialitate a Ministerului Sănătăţii nu a fost foarte fermă în a stabili lucruri pe care acum le stabilesc, adică cine, ce are voie să facă", a spus Sorina Pintea. 

Ea s-a referit şi la cazul unui medic stomatolog care realiza implanturi de silicon, iar clinica în care acesta lucra a fost amendată cu 40.000 de lei. Peste 200 de medici neurologi şi speakeri dezbat, joi şi vineri, la Cluj, aspecte care ţin de tratarea bolilor neurologice, în special a accidentului vascular cerebral, iar printre participanţi se numără şi ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel