Operații sistate la două mari spitale din București din lipsa apei. Reacția Apa Nova: rețeaua nu se află în administrarea companiei

Adisa Codruț / 02 iul 2021 / 12:50
EXCLUSIV
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Reprezentanții companiei Apa Nova au oferit o reacție în problema avariei înregistrate la Spitalul Fundeni și la Institutul C.C. Iliescu.

 

Vineri dimineață, 2 iulie, două mari spitale din București au anunțat că sistează toate intervențiile chirurgicale din pricina lipsei de apă. O avarie la conducta de apă le împiedică să-și desfășoare activitatea.

Reprezentanții companiei Apa Nova din București au oferit o reacție:

”Avaria care a afectat activitatea Institutului Clinic Fundeni și a Institutului pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din București a survenit pe rețelele interioare de alimentare cu apă ale unităților spitalicești, rețea care nu se află în administrarea companiei Apa Nova. Cu toate acestea, compania Apa Nova a deplasat în mod proactiv echipe operaționale la fața locului care intervin în mod voluntar în zonă la această oră, pentru a remedia avaria și pentru a minimiza intervalul de întrerupere în furnizarea cu apă”. 

Ministerul Sănătății anunță, tot astăzi, într-o informare că urgențele medicale vor fi redirecționate spre alte unități spitalicești.

 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy