Pacientă cu COVID-19, moartă după ce a fost plimbată de la un spital la altul

Adisa Codruț |
Data publicării:
Pacient FOTO: pexels.com
Pacient FOTO: pexels.com

O pacientă diagnosticată cu COVID-19 a murit după ce a fost plimbată de la un spital la altul, pentru că secția ATI Galați este închisă.

O femeie diagnosticată cu coronavirus a murit după ce a fost plimbată de la un spital la altul, pentru că că secția de reanimare era în renovare. Pacienta, care era în stare gravă, a fost transferată la Spitalul Județean din Brăila, unde a și murit, potrivit Antena 3. 

Conducerea spitalului din Galați spune că are avizul DSP pentru a închide sectorul ATI în plină pandemie de coronavirus.

Femeia bolnavă de coronavirus era internată la Spitalul de Urgență din Galați, însă după ce starea ei s-a înrăutățit, s-a decis mutarea ei la Spitalul din Brăila, deoarece secția ATI nu era funcțională. 

În ultimele 2 luni, încă 51 de pacienți au necesitat suport vital în reanimarea COVID de la Spitalul Județean din Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel