Pacienţii din spitalele bucureştene vor vota la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:

Pacienţi din spitalele bucureştene vor vota duminică, la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, cu urna mobilă.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Adriana Nica, a declarat pentru Agerpres că pacienţii au solicitat să voteze duminică cu urna mobilă în unitatea medicală. Potrivit SUUB, aproximativ 350 de pacienţi îşi vor exercita dreptul de vot.

Şi comandantul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila", Florentina Ioniţă Radu, a afirmat că în această unitate medicală pacienţii şi-au exprimat intenţia de a vota cu urna mobilă. Potrivit Florentinei Ioniţă Radu, este vorba de 341 de pacienţi.

Duminică, vor vota şi pacienţi internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după cum a declarat purtătorul de cuvânt, Bogdan Opriţa.

Totodată, 201 pacienţi de la Institutul Oncologic Bucureşti au solicitat să voteze la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale cu urna mobilă, potrivit informaţiilor furnizate de managerul Lidia Kajanto, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel