Percheziții la DSP și SCJU Arad: se cercetează documente privind gestionare al pandemiei

Adisa Codruț |
Data publicării:
documente
documente

Percheziții au avut loc în această dimineață la DSP și SCJU Arad, unde procurorii au ridicat mai multe documente privind achiziții în legătură cu gestionarea pandemiei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad fac percheziţii la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, de unde ridică mai multe documente.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Antoanella Ianotă, a confirmat că percheziţiile sunt în desfăşurare, însă deocamdată nu pot fi dezvăluite informații privind cauza pe care o cercetează.
Potrivit agerpres.ro, sunt verificate achiziţii în legătură cu gestionarea pandemiei de SARS-CoV-2, dar se fac verificări şi cu privire la testările pentru depistarea infectărilor cu noul coronavirus.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel