Persoanele tinere și sănătoase, care au avut Covid-19, ar trebui să fie vaccinate, arată un studiu recent

DCMedical Team |
Data publicării:

Chiar și persoanele tinere și relativ sănătoase, care au avut Covid-19 înainte, ar trebui să primească în continuare un vaccin pentru a preveni reinfectarea și pentru a încetini răspândirea bolii, sugerează noi cercetări.

Un studiul publicat joi în revista Lancet Respiratory Medicine a constatat că aproximativ 10% dintre cei implicați în studiu, și care au avut infecții SARS-CoV-2, s-au reinfectat.

Studiul a fost realizat în rândul a peste 3.000 de marinari americani sănătoși în perioada mai - noiembrie 2020. Majoritatea persoanelor din studiu au fost bărbați cu vârsta cuprinsă între 18 și 20 de ani.

”Imunitatea nu este garantată”

Pentru studiu, pușcașii marini au avut acasă o carantină nesupravegheată de două săptămâni înainte de a intra într-o misiune marină care avea o carantină supravegheată timp de încă două săptămâni.

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel