POLEI, recomandare de la Titi Aur. gheața este atât de subțire încât nu se vede

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zapada și gheață pe stradă. Foto: Pixabay
Zapada și gheață pe stradă. Foto: Pixabay

Titi Aur a făcut câteva recomandări pentru DC News legat de șofatul pe polei plecând de la cele trei accidente din această dimineață, de pe autostrada A3.

În urma celor trei accidente de sâmbătă dimineața, de pe autostrada A3, în zona localității Gruiu din județul Ilfov, pilotul de curse și specialist în conducere defensivă, Titi Aur a explicat ce trebuie făcut și cum ne dăm seama că, pe șosea, este posibil să fie polei și, mai ales cum să ne comportăm.

"Poleiul este numit și gheață neagră, pentru că de fapt gheața este atât de subțire încât nu se vede că este gheață așa cum se vede clar când este gheață sau zăpadă și atunci creierul prelucrează altfel informația, reprezintă unul dintre cele mai periculoase lucruri care ni se pot întâmpla când conducem. Cum putem preveni? În primul rând toate mașinile moderne ne avertizează atunci când temperatura scade sub +4 grade. Se aprinde un bec în bord, piuie, face diferite lucruri pentru a ne atrage atenția asupra faptului că s-ar putea să apară poleiul", a explicat pilotul Titi Aur pentru Dc News.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel