Poți prezenta declarația pe propria răspundere pe telefon? CONDIȚIA impusă. STS EXPLICĂ

Angela Sabău |
Data publicării:
Noua declaratie pe propria raspundere
Noua declaratie pe propria raspundere

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat în ce condiții poți prezenta declarația pe propria răspundere sau adeverința pentru angajator, de pe telefon. Mare atenție, se întâmplă de luni!

Începând de luni, 9 noiembrie, circulația pe timp de noapte va fi restricționată, ca măsură de limitare a răspândirii coronavirusului. Astfel, deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00 - 05.00 nu se va mai putea face decât din motive bine întemeiate, precizate într-o declarație pe propria răspundere.

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat că a actualizat platforma electronică pe care românii vor putea completa acest document, dar și adeverința pentru angajator. 

„Platforma, operaționalizată pe site-ul STS, permite completarea, de pe...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel