Prahova, opt focare de infecție cu coronavirus: la ATI, doar două locuri libere

Angela Sabău |
Data publicării:
Infecția COVID
Infecția COVID

Opt focar de coronavirus au fost descoperite în județul Prahova. Locurile din spitale sunt ocupate 90%, iar la ATI mai sunt doar două locuri libere.

Opt focare de coronavirus au fost descoperite în județul Prahova, iar în spitale, paturile destinate acestor pacienți sunt ocupate în proporție de 90%, în timp ce la ATI mai sunt doar două locuri libere, arată Antena 3
Prefectura Prahova a transmis că până în momentul de față au fost confirmate 2.373 de persoane infectate, iar în ultimele 24 de ore s-au descoperit 102 noi cazuri.
Din totalul persoanelor infectate, 257 au fost vindecate, iar 96 au murit în Prahova. Ultimele trei decese sunt trei femei cu vârste de 42, 63, respectiv 69 de ani.
„În Prahova, în prezent, sunt active opt focare cu 192 de persoane, în total, confirmate cu noul coronavirus. Numărul de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezent, este de 15.247, din care 331 în ultimele 24 de ore”, a transmis sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel