Premierul Cîțu îl pune la punct pe ministrul Voiculescu: Valeriu Gheorghiță e în subordinea mea! Conflictul, aplanat!

Dana Lascu |
Data publicării:
Florin Cîțu. Foto: Gov.ro
Florin Cîțu. Foto: Gov.ro

După ce au apărut informații că ministrul Vlad Voiculescu ar vrea să-l schimbe pe coordonatorul campaniei de vaccinare, col dr Valeriu Gheorghiță, premierul Florin Cîțu a tranșat scurt problema. 

Îngtrebat dacă știe de tensiunile care ar fi între ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și coordonatorul campaniei de vaccinare contra COVID-19 din România, colg dr Valeriu Gheorghiță, premierul Florin Cîțu a spus că nu. M-ai mult, i-a delimitat clar rolul lui Vlad Voiculescu: 

„Nu am auzit așa ceva. Știți foarte bine că acest comitet de coordonare (CNCAV, n.r.) este în subordinea premierului. La mine nu a ajuns așa ceva. Am văzut discuții importante de unde au ieșit multe comunicate și soluții. Că oamenii discută și au opinii diferite este normal când încerci să faci un lucru bun. Am încurajat dezbaterea. Dar nu are nicio atribuție domnul ministru al Sănătății dacă domnul Gheorghiță pleacă sau nu. Lucrurile sunt separate clar”, a declarat Florin Cîțu, la Europa FM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel